Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Χρωστάω σε δάνεια»

«Φοβάμαι μην μείνω άνεργος». Αυτό αγχώνει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, που όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη του, «έτσι όπως πάνε τα πράγματα πιο πιθανό είναι να είσαι άνεργος παρά να δουλεύεις».

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλά για όλα και παραδέχεται ότι μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, αλλά δεν έχει μπακ απ πλάνο γατί: «Ως σωστός Έλληνας χρωστάω σε δάνεια».Μιλώντας για την τηλεόραση μιας και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega «Η Πολυκατοικία», δηλώνει πως δεν την σνομπάρει: «δεν μπορώ να σνομπάρω αυτό που με ταΐζει. Δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει».

Όσο για το αν έχει καβαλήσει το καλάμι; «Αυτό είναι σχετικό, Και να το΄χα καβαλήσει δεν νομίζω ότι και ο πιο καβαλημένος θα σου πει “ναι”». Μάλιστα, δηλώνει ότι η «ταμπέλα» που προτιά δεν είναι αυτή του «ζεν-πρεμιέ»και του «παιδιού της διπλανής πόρτας», αλλά του «Θέλω να δουλεύω», καθώς όπως λέει «Αυτή μου αρέσει. Δεν σνομπάρω τις άλλες ταμπέλες, αλλά δεν τις επικροτώ κιόλας».



Στον ελεύθερο χρόνο του βλέπει τα πάντα στην τηλεόραση ενώ αρκετά συχνά μαγειρεύει και στην αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη με την οποία δηλώνει «ερωτευμένος» γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σίριαλ. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σίριαλ και από τότε είναι αχώριστοι.



Η οικογένεια είναι στα μελλοντικά του σχέδια καθώς όπως λέει «κάποια στιγμή θα ήθελα να γίνω μπαμπάς όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου». Όσο για τα ελαττώματα του: «Είμαι φοβερά ακατάστατος και υπό διάλυση».Ωστόσο , το μότο του είναι ότι «η ζωή είναι πολύ μικρή για να κολλάμε στις λεπτομέρειες».

Πηγή: ΤV ΕΘΝΟΣ