Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα πέντε αστέρων

Γκστάαντ, Σεν Μόριτζ, Κουρσεβέλ, Μαλδίβες, Παρίσι, αλλά και η μακρινή Ινδία. Σε αριστοκρατικά σαλέ, σε χλιδάτα χειμερινά ξενοδοχεία, αλλά και τις βίλλες τους ανά τον κόσμο θα βρεθούν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους οι επώνυμοι Έλληνες της αθηναϊκής ελίτ. Κάποιοι πάντως θα μείνουν στην Αθήνα ή θα φτάσουν ως το Πάπιγκο.

ΓΚΣΤΑΑΝΤ

Το πασίγνωστο ελβετικό θέρετρο βρίσκεται διαχρονικά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του διεθνούς τζετ σετ, ενώ πολλοί Έλληνες κροίσοι έχουν εκεί ιδιόκτητα σαλέ. Ανάμεσά τους ο Γιώργος και η Λίτα Λιβανού, ο Γιώργος και η Μοράνα Εμπειρίκου, ο Αλέκος και η Μαριέττα Γουλανδρή, οι οποίοι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φιλοξενούν τους πρώην βασιλείς της Ελλάδας, Κωνσταντίνο και Άννα Μαρία.

Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου διαθέτουν επίσης ιδιόκτητο σαλέ στο Γκστάαντ, όπου θα περάσουν τις γιορτινές μέρες οικογενειακώς. Ο εστέτ δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος, θα βρίσκεται επίσης στο σαλέ του με πολλούς φιλοξενούμενους.

Η Μαριάννα Λάτση μαζί με τα παιδιά της, Πάρη Κασιδόκωστα, Εριέττα και Φίλιππο Κούρκουλο και τη μητέρα της Εριέττα Λάτση, θα βρίσκονται στο σαλέ τους, που είναι δίπλα στο περίφημο Gstaad Palace Hotel. Ο Σπύρος και η Ντόροθι Λάτση θα είναι κι αυτοί στο σαλέ τους, όπως κάθε χρόνο, για τις μέρες των γιορτών.

Η Φωτεινή Λιβανού θα είναι και αυτή στο ελβετικό θέρετρο, φιλοξενούμενη στο σπίτι της αδελφής της, Αλεξάνδραs Πεταλά. Στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hotel Park θα μείνουν και φέτος o Γιάννης και η Πηνελόπη Μαυρή και ο Αναστάσης Δαυίδ.


ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΣ

Το ελβετικό Σεν Μόριτς , το πιο αριστοκρατικό χιονοδρομικό θέρετρο των Άλπεων από το 1864 (εδώ είχαν τις βίλες τους ο Νιάρχος, ο Λάτσης, ο Ωνάσης, η οικογένεια Gucci, ο Τζιάνι Ανιέλι, οι Γκριμάλντι του Μονακό και o Σάχης της Περσίας) παραμένει πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των παλιών «τζακιών» του διεθνούς τζετ σετ.

Εδώ θα κάνουν Χριστούγεννα ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τα παιδιά τους, Γιώργο Βαρδινογιάννη, Αριέττα Λιβανού- Βαρδινογιάννη και Χριστιάννα και Γιώργο Γουλανδρή, αλλά και ο Παύλος και η Τζίνα Βαρδινογιάννη. Επίσης, στο Σεν Μόριτς θα ταξιδέψουν φέτος η Ευγενία Χανδρή με τα τρίδυμά της, αλλά και το ζεύγος Ζήση Μπουκουβάλα και Άλκηστης Πρίνου.

ΚΟΥΡΣΕΒΕΛ

Στη γαλλική Κουρσεβέλ θα ταξιδέψουν το ζάμπλουτο ζεύγος από το Λίβανο, Χασάν και Ράντα Γκαντούρ, ο Πόλυ και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου - οι οποίοι θα περάσουν πρώτα από το Μόντε Κάρλο- αλλά και το ζεύγος Γιάννη και Σοφίας Κούστα, με τους φίλους τους, Σάμι και Μαρία Φάις, που μετά τις 2 Ιανουαρίου θα πάνε όλοι μαζί στη Νέα Υόρκη.

Επίσης, ο εφοπλιστής Νίκος Βαφειάς με τη σύζυγό του Νινέττα και τον γιό τους Χάρη- ο οποίος χώρισε πρόσφατα με τη Νατάσα Λιμπερίδου- θα περάσουν κι αυτοί
τις γιορτές στην Κουρσεβέλ.

ΜΑΛΔΙΒΕΣ

Στις Μαλδίβες θα βρεθούν το ζεύγος Σωκράτη και Ελένης Κόκκαλη και Θωμά και Νατάσας Λιακουνάκου. Στο εξωτικό νησί του Ινδικού θα ταξιδέψουν και ο Γιώργος και η Ηρώ Κόβα και ο Δημήτρης και η Αρετή Δαλακούρα μαζί με τον Έντι και τη Μαργαρίτα Σαραντοπούλου, αλλά και ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη σύζυγό του Μαρίνα Βερνίκου.

ΜΑΪΑΜΙ

Στην εντυπωσιακή τους κατοικία στο Μαϊάμι θα πάνε για τις γιορτές ο Πάνος και η Ιωάννα Μαρινοπούλου, αλλά και ο Θανάσης Λάλας με την Άννα Δρούζα.

ΙΝΔΙΑ

Στη μακρινή Ινδία θα ταξιδέψουν ο Μπίλης και η Μελίνα Δασκαλάκη μαζί με τον Τρύφωνα και τη Σόφη Κουταλίδη.

ΠΑΡΙΣΙ

Στη Πόλη του Φωτός θα βρίσκονται μέχρι τα Χριστούγεννα το ζεύγος Γιώργου και Έλενας Ντάβλα, στο φημισμένο ξενοδοχείο Plaza Athenee, στα πολυτελή δωμάτια του οποίου έχουν μείνει Έλληνες εφοπλιστές, όπως ο Ωνάσης και ο Νιάρχος, και λαμπερά αστέρια του Χολιγουντ, όπως η Μάρλεν Ντήτριχ, ο Ρούντολφ Βαλεντίνο, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, η Τζίνα Λολομπρίτζιντα, η Σοφία Λόρεν, ο Άλφρεντ Χίτσκοκ και πολλοί άλλοι.

ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ… ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στο κλεινόν άστυ θα παραμείνουν ο Θόδωρος και η Εμανουέλλα Βασιλάκη και θα δώσουν το καθιερωμένο ρεβεγιόν τους, όπου παρευρίσκεται συνήθως όλη η αθηναϊκή ελίτ που έχει μείνει στην πόλη αυτές τις μέρες. Επίσης, στην Αθήνα θα βρίσκονται φέτος και τα ζεύγη Άρη και Βίκυς Βωβού και Κώστα και Χριστιάννας Καίσαρη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκτός Αθηνών, στο Πάπιγκο θα ταξιδέψουν ο Λάκης Γαβαλάς και η Νταίζη Μανιατοπούλου, ενώ αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά θα πάνε στη Νέα Υόρκη.



Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=227670&cid=11