Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μετά τις εκλογές θα βγουν τα τεράστια προβλήματα

Καλό μήνα σε όλους και καλή προεκλογική τελευταία εβδομάδα αν και δεν άρχισε πολύ καλά για μένα.
Ελπίζω όμως να τελειώσει ευχάριστα.
Η προηγούμενη εβδομάδα, μας έκατσε καλά με τις γιορτές,τις αργίες,τα Σαββατοκύριακα και τα Ανάμεσα.
Τώρα ο καιρός άνοιξε, οι αγροτικές εργασίες περιμένουν επειγόντως να διεκπεραιωθούν και προηγούνται των εκλογών,όπως και θα πράξω φυσικά κι ας με κάλεσαν για εφορευτική επιτροπή εκλογών τρίτη σερί φορά.
Ας έρθουν από τα χωράφια να με πάρουν...
Εξάλλου απέχω συνειδητά από τις συγκεκριμένες διαδικασίες,όπως και αρκετοί άλλοι συγχωριανοί μου,οπότε δε βλέπω το λόγο να είμαι εκεί...
Είπα ότι οφείλω να κάνω μία τελευταία παρέμβαση για τις επόμενες εκλογές,αλλά μπορεί και να μη κάνω.
Βασικά αφορά μια επιστολή εγκλεισμένη σε φάκελο της Βουλής των Ελλήνων,που τη βρήκα ένα πρωί κάτω από τη πόρτα του σπιτιού μου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές,το περιεχόμενο της οποίας ήταν άκρως προσβλητικό και υποτιμητικό για νοήμονα άνθρωπο.
Δε ξέρω ποιος άνθρωπος της Βουλής την συνέταξε αφού δεν είδα τον συντάκτη της να τη γράφει,αλλά θεωρώ ότι ήταν αποτέλεσμα μιας φιλοσοφίας και τακτικής που διακατέχει τους Έλληνες βουλευτές μας.
Δε ξέρω αν θα αναρτήσω τα συγκεκριμένα στοιχεία(φάκελο και επιστολή) κι αν αξίζει το κόπο τελικά,παρόλο που τα κράτησα τότε δια παν ενδεχόμενο,αφού διαισθάνομαι και διαπιστώνω καθημερινά, ότι έχει διαβληθεί το σύμπαν και τα πάντα κι από κατήγορος με μεγάλη ευκολία ίσως βρεθώ κατηγορούμενος... από τους ίδιους που αηδίασαν τότε με αυτή την επιστολή.
Και δε με ενδιαφέρει αν κατηγορηθώ, αφού έχω καθαρή συνείδηση και δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν.
Θα με πειράξει όμως, που και αν ακόμη την αναρτήσω, δε θα επέμβει εισαγγελέας για να ερευνήσει την υπόθεση,αφού στο τέλος όλοι θα κάνουν πίσω και τουμπεκί ψιλοκομμένο για μια ακόμη φορά.
Γι' αυτό θα σκεφτώ πολύ καλά τι θα πράξω με τη συγκεκριμένη παρέμβασή μου.
Εν τω μεταξύ,προσπαθώ να δω την επόμενη μέρα των εκλογών,όταν χαμηλώσουν τα φώτα και θα πέσει η αυλαία τους,αλλά ταυτοχρόνως θα ανοίγει πιο πολύ, μια τεράστια κι ανίατη πληγή.
Αφορά φυσικά τα οικονομικά δεδομένα της πατρίδας μας,που όπως ήδη διαισθάνεστε αν δε γνωρίζετε ήδη,θα βρεθούμε σε μεγάλο αδιέξοδο.
Εύχομαι να διαψευσθώ..

Υ.Γ.
Μια που ανέφερα για την επιστολή και το έφερε η κουβέντα,θα πρότεινα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο που θα απέλθει σε δύο μήνες,τα πανάκριβα αυτοκίνητα να τα πουλήσουν,μπας και καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα τεράστια "χρέη" μας,ως Δήμος Κολινδρού...