Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Βαγγέλης Λαγδάρης στον Κολινδρό

Βαγγέλης Λαγδάρης από τον Κολινδρό: «Όλες οι προτάσεις και οι σχεδιασμοί μας θα γίνουν πράξη με κοινωνική συμφωνία και συναίνεση»

Στην κεντρική πλατεία του Κολινδρού μίλησε, το βράδυ της Τρίτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ρεαλιστικό πρόγραμμα του συνδυασμού του για την περιοχή του δήμου Κολινδρού. «Όλες οι προτάσεις και οι σχεδιασμοί μας θα γίνουν πράξη με κοινωνική συμφωνία και συναίνεση, με συλλογικότητα και διαβούλευση, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις παραδόσεις μας, στον οικολογικό και πολιτισμικό πλούτο της περιοχής και κυρίως με σεβασμό στους συνδημότες μας και στις πραγματικές τους ανάγκες.

Η πολιτική μας προς όλους και όλα θα είναι ισότιμη, δίκαιη, ουσιαστική και αποτελεσματική λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που συνθέτουν την κάθε επιμέρους περιοχή. Η ανάπτυξη θα είναι πολύμορφη και συνολική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαγδάρης. Ακόμη, ο κ. Λαγδάρης παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της «Ενωτικής Πορείας» από τον Κολινδρό. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θεώρησε χρέος του να αναφέρει το βιογραφικό του στους κατοίκους του Κολινδρού, ως απάντηση στη λασπολογία του κυρίου Πολύζου για το πρόσωπό του.

Posted by Politis tis Pierias


Πηγή: http://politispierias.blogspot.com/2010/11/blog-post_3101.html