Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μίνι απολογισμός του μπλογκ

Αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα που αφορούν εμάς...
1) Κατηγορηθήκαμε επανειλημμένως ότι πολεμήσαμε τον κύριο Πολύζο,ενώ η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από μας,στηρίξαμε καθαρά την αποχή και τίποτα άλλο και οι υπόλοιποι απλώς δε συμμετείχαν.
2) Δεν παίξαμε το παιχνίδι κανενός και γι' αυτό είμαστε όλοι περήφανοι και με καθαρή τη συνείδηση.
3) Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να επιλέξουμε φανερά "στρατόπεδο" και να κάνουμε "ζημιά" στο αντίπαλο,αλλά όπως διαπιστώσατε κρατήσαμε ίσες αποστάσεις από όλους.
4) Μετά τις εκλογές(αύριο μεθαύριο) θα μπορείτε πάλι να σχολιάζετε και ανώνυμα,έως ότου διαπιστωθεί ότι η κατάσταση πάει πάλι να εκτραχυνθεί.
5) Μέσα από την επικοινωνία του μπλογκ διαπιστώθηκε ότι μπορούν να γίνουν τεράστια άλματα προόδου για τον τόπο μας,κάτι το οποίο θα επιδιωχθεί με κάθε νόμιμο τρόπο.
6) Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον συντάκτη μας τον VAD για τις πολύτιμες υπηρεσίες και γνώσεις που απλόχερα μας προσέφερε,να του ευχηθούμε όλοι καλό ταξίδι στην Αφρική και από Δευτέρα πάλι στις επάλξεις.
Έστω και από κάποια χιλιόμετρα μακριά.
Είμαστε πολύ λίγοι για να χαθούμε...
Μας χρειάζεται όλους ο τόπος μας και μας έχει ανάγκη,όπου κι αν ζούμε...
7) Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους εσάς τους καλούς μας επισκέπτες,που μας τιμάτε με τη συχνή παρουσία σας κι έτσι μας δίνετε ένα επιπλέον κίνητρο - πέρα από την ανιδιοτελή αγάπη μας για τον Κολινδρό - να προσπαθούμε να γινόμαστε συνεπέστεροι και καλύτεροι.
8) Τώρα που τελειώνουν οι εκλογές κι από Δευτέρα θα δούμε πάλι τη γυμνή αλήθεια και την ωμή πραγματικότητα μπροστά μας,θα δείτε το πραγματικό πρόσωπο του μπλογκ.
Αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε εξάλλου.
Υπομονή...
9) Όσοι θα πάτε να ψηφίσετε,να προσέξτε καλά τι θα επιλέξετε για το μέλλον όλων μας.
10) Όσοι δε θα πάμε να ψηφίσουμε,καλά να περάσουμε σήμερα και αύριο σε ότι κι αν κάνουμε(δουλειά,εκδρομή,σπίτι).
11) Οι εκλογές θα τελειώσουν και σας περιμένουμε όλους από Δευτέρα εδώ να συζητάμε για το κοινό μας μέλλον...
12) Είναι εντυπωσιακό το γεγονός το τι μας εκμηστηρεύτηκε απλός κόσμος του Κολινδρού για τα κατά καιρούς πολιτικά και κοινωνικά τεκτενόμενα,με email και με επί προσωπικού συζητήσεις κι αυτό το θεωρώ ως μεγάλο κέρδος του μπλογκ.
Όλα θα τα έχουμε ως σύμβουλό μας για τη συνέχεια της πορείας μας και δε θα τα αποκαλύψουμε σε κανέναν όπως μας ζητήθηκε.