Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Νέα ενότητα



Λαμβάνοντας ένα mail από τον οικοδεσπότη μας ,μου ζήτησε να βοηθήσω το blog ,δίνοντας στα ερωτικά γράμματα των συγχωριανών μας πρόσωπο.
Στο σημείο αυτό και πριν συνεχίσω , έχω την ανάγκη να σας ξεκαθαρίσω πως τα ερωτικά γράμματα είναι εντελώς φανταστικά , και διαθέτουν μεγάλη δόση υπερβολής και χιούμορ.
Εννοείται πως Οι Κολινδρινοί ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ,αυτό για να ξεκαθαρίσω προς την παρέα που τους κρυφάκουσα να με κράζουν ότι οι Κολινδρινοί μιλάν κανονικά και όχι όπως τα γράμματα των ερωτευμένων ......εεεεε.....περίπου....έτσι.

Συνεχίζοντας ,μπορώ να πω ότι αμέσως μετά το mail, μια εικόνα μου ήρθε στο μυαλό, η εικόνα 2 γέρων,κλασικών Κολινδρινών που κάθονται στα Κόκκινα παγκάκια και συζητάνε σχολιάζουν την επικαιρότητα με τρόπο που μόνο οι παπούδες μας μπορούν, περίπου όπως τους παππούδες του muppet show.
Οι παππούδες μας έχουν χιούμορ ,θάρρος και θράσος πολλές φορές, δεν φοβούνται και πάνω από όλα η πείρα της ζωής τους δίδαξε πως δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα στα ΣΟΒΑΡΑ!!!

Πολλές φορές στις φωτογραφίες θα υπάρχουν σχόλια/αρθράκια δικά μου και άλλες φορές τα σχόλια θα είναι περιττά.

Σας παρακαλώ να δεχθείτε καλοπροαίρετα την κριτική και το χιούμορ των παππούδων,και να θυμάστε πως όσοι περνάτε από τα στόματα των παππούδων είστε ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ,
άλλωστε η αποδοχή σας η όχι είναι αυτή που θα καθορίσει την μοίρα των παππούδων μας.
Ελπίζω να διασκεδάσετε με την νέα μας ενότητα