Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα...

Ακόμη δε μάθαμε ποιοι και πόσοι τελικά θα κατέβουν υποψήφιοι σύμβουλοι στις επερχόμενες εκλογές,μιας και δεν μάθαμε κάτι για Δανιηλίδη και νεότερα για Ευγένιο Παπαδόπουλο ή Ολύμπιο, για την ένσταση που κατέθεσε.
Αλλά θα ήθελα να σας ζητήσω μια χάρη αν μου το επιτρέπετε φυσικά.
Αφήστε τους να βγάλουν τα μάτια μόνοι τους οι υποψήφιοι.
Αφού δεν άκουσαν τη φωνή του λαού κι αποφάσισαν να κατέβουν στις εκλογές αυτοβούλως(διότι με το ζόρι κανείς δεν κατεβαίνει),ας τους αφήσουμε όλους ήσυχους να κάνουν τον αγώνα τους και να ζήσουν το απωθημένο όνειρό τους.
Να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα σταθούμε τεχνητό ή αυθόρμητο εμπόδιο,στα οποιαδήποτε σχέδιά τους.
Σας πληροφορώ ότι για μένα είναι πολύ δύσκολο να το κάνω,αλλά θα το κάνω πρώτος.
Δε θα ξανασχοληθώ μαζί τους σοβαρά εκτός από καμιά πλακίτσα που και που,αλλά όπως πάντα καλοπροαίρετη.
Δεν άλλαξε κάτι ως προς τις αντιλήψεις μου για όλα αυτά που συνέβησαν και δε θα αλλάξουν,αλλά από τη στιγμή που δίχως να ρωτήσουν και να υπολογίσουν κανένα μας και για δικά τους προσωπικά συμφέροντα ο καθένας και όχι του τόπου μας, κατεβαίνουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι,πιστεύω ότι δε θα πρέπει να τους δίνουμε την ανάλογη και δέουσα προσοχή.
Τους εύχομαι καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα όλους τους ανεξαιρέτως και τον καλύτερο να κερδίσει.
Ή τον λιγότερο κακό όπως ειπώθηκε σωστά από φίλο ή φίλη και συνεργάτη του κυρίου Πολύζου σε δικό του μπλογκ και που μάλλον έχει δίκιο.
Σε όλους εσάς που μας διαβάζετε να ευχηθώ καλή ψήφο ή "καλό βόλι" όπως λέμε και να σας φωτίσει ο θεός να κάνετε το σωστό για τα πιστεύω σας,για τα όνειρά σας,για τα παιδιά σας,αλλά και για το παρόν και το μέλλον της πατρίδα μας.
Εμάς τους λίγους που πιστεύουμε ακόμη στην αποχή, διότι αυτό αποδεχόμαστε ως μοναδική και ξεκάθαρη απόφαση της λαϊκής συνέλευσης του πρώην τιμημένου Δήμου Κολινδρού κι όχι κάτι άλλο μη υπαρκτό και σενάριο της φαντασίας του καθενός,μας εύχομαι καλά ταξίδια,καλά μυαλά,κάθε οικογενειακή ευτυχία και καλή συνέχεια στα πολύ δύσκολα επαγγελματικά μας προβλήματα που θα τα βρούμε εντονότερα μπροστά μας αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές.
Να αφήσουμε τα προεκλογικά και να πιάσουμε το πως θα πορευτούμε μόνοι μας στο επαγγελματικό μας δυσοίωνο μέλλον,που πλησιάζει με ταχύτητα φωτός από τώρα!!!!
Διότι όποιος και να εκλεγεί δε θα μπορέσει από τη φύση του Καλλικράτη να αλλάξει τα δεδομένα.
Το αντίθετο θα γίνει...

Υ.Γ.
Ώρες ώρες καταλαβαίνω ότι η τεράστια δύναμη του ίντερνετ,είναι ικανή μέσα από άψυχα καλώδια ή ασύρματα δίκτυα να σε συγκινήσει και να σε επαναφέρει στη τάξη.
Νάστε καλά για τα σοφά μηνύματα!!!
Επίσης όσοι είστε υποψήφιοι σύμβουλοι και θέλετε τη ψήφο μου,να σας πω ότι δε τη πουλάω και δε την διαπραγματεύομαι με κανέναν.
Οι αποφάσεις μου είναι ειλημμένες εδώ και πολύ καιρό και δε θα αλλάξουν για κανέναν και τίποτα...
Τα λέμε πάλι μετά τις εκλογές εκτός από μια προγραμματισμένη παρέμβαση που θα κάνω σε ανύποπτο χρόνο κι όταν κρίνω ότι θα έχει έρθει η ώρα,επειδή το χρωστάω στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και το μέλλον τους...