Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Κουτούλησε τη βοηθό!!!!

Διαβάστε το παρακάτω αρκετά ενδιαφέρον:
-----------------------------------------
Σκηνές που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβαίνουν στα γήπεδα, διαδραματίστηκαν στο Κερατσίνι, με παίκτη του Σαρωνικού να κουτουλάει τη βοηθό διαιτητή, Κατερίνα Αντωνίου.
Το ματς έληξε ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στον Αρη Αμφιάλης και την ομάδα της Αίγινας που διαμαρτύρεται για ένα γκολ που κακώς τους ακυρώθηκε, αλλά και για οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Αρη, το οποίο σημειώθηκε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κοντομανώλη. Είχε προηγηθεί ο Σαρωνικός με τον Φωτουλάκη (40') και Φιλιππίδη (60'), ενώ ο Αρης μείωσε σε 1-2 στο 84' με τον Γεωργαλάκη. Μετά την ισοφάριση, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο φ.α. από το διαιτητή, ο ποδοσφαιριστής του Σαρωνικού, Σταμπούλογλου, χτύπησε με το κεφάλι την α' βοηθό Αντωνίου Κατερίνα, με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει, ενώ αμέσως μετά απέβαλλε τον προπονητή των γηπεδούχων, Πέτρο Βοϊδονικόλα επειδή γρονθοκόπησε τον Πατούχο, παίκτη του Σαρωνικού, με τον τελευταίο να ανταποδίδει και να αποβάλλεται και εκείνος.
Στο φύλλο αγώνα, καταγράφηκε και ο παράγοντας του Σαρωνικού, Δημήτριος Δρυμωνίτης, διότι φέρεται να είπε στον διαιτητή: «είσαι απαράδεκτος. Θα έρθεις στην Αίγινα και θα δεις τι θα πάθεις. Ξέρουμε ότι θα ανεβάσετε την Προοδευτική»...
-------------------------------

Θα μου πείτε και πολύ σωστά,τι σχέση έχει το παραπάνω περιστατικό του Κερατσινίου με τον Κολινδρό ή τη περιοχή μας,εκτός από το ότι συνέβαιναν και στο Κολινδρό παρόμοια περιστατικά στις καλές εποχές της Αναγέννησης Κολινδρού?
Έχει και παραέχει.
Προσέξτε!!!
Γηπεδούχος ομάδα ήταν ο Άρης Αμφιάλης.
Επίσης όλοι γνωρίζετε ότι ο λόρδος Βύρων ήταν φιλέλληνας και από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ρομαντισμού.
Πώς θα σας φαινόταν αν ο Κολινδρός είχε αποδεδειγμένα τον δικό του ΦιλοΚολινδρινό λόρδο Βύρωνα?
Έχει αγαπητοί συγχωριανοί και μάλιστα είναι από την Αμφιάλη!!!
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει γίνει από την αρχή σχεδόν συντάκτης του μπλογκ μας,δίχως να το γνωρίζετε!!!
Και δεν είναι σίγουρα ο kolindrock!!!
Είναι απλά ο Χρήστος...
Χρήστο καλωσόρισες κι εσύ στο ανοιχτό μπλογκ του Κολινδρού που τόσο πολύ αγαπάς.

Το ρεπορτάζ του αγώνα είναι από εδώ http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20826:2010-10-10-21-55-39&catid=144:9-&Itemid=420