Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

“Πολυβόλο” ο Πιερικός στο Λιτόχωρο!

Φιλικό προετοιμασίας στο Λιτόχωρο, με τον τοπικό Απόλλωνα να γνωρίζει βαριά ήττα από τον Πιερικό με σκορ 10-0. 
Σίγουρα το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής για το μεγάλο του σκορ, λόγο της διαφοράς δυναμικότητας των δυο ομάδων αλλά και της περιόδου που διανύουμε, μιας και ήταν απλά μια καλή προπόνηση και για τους δυο αντιπάλους.
Τόσο ο ο Λεωνίδας Μπίλης, όσο και ο Χρήστος Χασιώτης, είδαν τους ποδοσφαιριστές τους να ξεμουδιάζουν απο τα καθημερινά τρεξίματα της προετοιμασίας και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε έναν φιλικό αγώνα. Ο μεν Κατερινιώτης τεχνικός κρατάει τη σοβαρότητα με την οποία θέλει να αντιμετωπίζουν οι παίκτες του κάθε αντίπαλο ενώ ο Λιτοχωρίτης, την προσπάθεια των παικτών του σε μια επίπονη για όλες τις ομάδες εποχή, απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

Στον αγώνα πήρε μέρος και ο Θόδωρος Βερνάρδος, ο οποίος συμφώνησε και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας της Κατερίνης. Τρία γκολ πέτυχε ο Μπατσαράς, ενώ τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Χατζηδίμπας, Σεχολάρι, Καρτσαμπάς, Λαμπίρης, Κραγιόπουλος Μ., Σπαρτιάτης, Κριεμάντι.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κούζας, Λαζαρίδης, Τάχος, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος Στ., Σκλιοπίδης, Καρτσαμπάς, Λαμπίρης, Κραγιόπουλος Μ., Κυπαρίσσης, Σεχολάρι. Έπαιξαν και οι Πατσιογεώργος, Λυκούργος, Κόλα, Πατζιάλας, Γαλανόπουλος, Βερνάρδος, Μαυρίδης, Τσιούχας, Μπατσαράς, Κριεμάντι, Δαδάκος, Σπαρτιάτης.
Πηγή-φωτό: pieriasport-news