Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Νέος προπονητής του Αιγινιακού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. «Ταιριάξαμε στη φιλοσοφία», δήλωσε στο FL News

Έτοιμη λύση είχε ο Αιγινιακός προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κώστα
Νικολαΐδη στο τιμόνι. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι από την Τρίτη (19/06) ο νέος προπονητής της ομάδας της βόρειας Πιερίας και όπως δήλωσε στο FL News, όταν άκουσε το πλάνο δεν άργησε να πει το ναι. 
Συγκεκριμένα, ο Χαραλαμπίδης ανέφερε:
«Ταιριάξαμε πολύ στη φιλοσοφία με τους ανθρώπους που έχουν πάρει την ομάδα. Θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα με νέα παιδιά. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι. Μου άρεσε το πλάνο τους. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι υγιής. Ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, μου άρεσαν οι ιδέες τους, ταιριάξαμε και συμφωνήσαμε».
Όσο για την περσινή του παρουσία σε Βέροια και Πανσερραϊκό είπε:
«Η περσινή χρονιά ήταν επεισοδιακή παρότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και στη Βέροια και στον Πανσερραϊκό, αλλά ήταν πολλά τα προβλήματα».
Ο 50χρονος πλην της θητείας του σε Βέροια και Πανσερραϊκό έχει την εμπειρία της Football League με τις Καλλιθέα, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Τύρναβο, Ολυμπιακό Βόλου. Έχει δουλέψει, επίσης, σε Αστέρα Τρίπολης, Καραϊσκάκη Άρτας, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Φωκικό, Πολύκαστρο ΟΦ Ιεράπετρας και στην κυπριακή Νέα Σαλαμίνα.
Η ΠΑΕ, τέλος, έκανε γνωστό ότι αποδεσμεύτηκε ο αμυντικός, Σπύρος Βλάχος. Ο 22χρονος είχε 30 συμμετοχές την περασμένη σεζόν.

https://www.footballleaguenews.gr