Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Β. Νουλέζας: Αν κληθώ θα υπερασπισθώ τον διαγραφέντα βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση

Τα Μνημόνια έχουν αλλοιώσει το πολίτευμα.
Η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Κα. Ξένη Δημητρίου προφανώς σε πλήρη
ευθυγράμμιση με το πανικόβλητο Μαξίμου, την απονομιμοποιημένη Κυβέρνηση κοινωνικής μειοψηφίας για τόσες μηνύσεις κατά Αλ. Τσίπρα και Ν. Κοτζιά που εκχωρούν το ελληνικό όνομα Μακεδονία, για το στοιχειοθετούμενο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας άρθρ. 108 Συντ., εγκλήματος που στρέφεται κατά του πολιτεύματος δεν κινήθηκε ταχύτατα!
Εκεί δεν ίσχυσαν οι σχετικές διατάξεις τού Συντάγματος.
Δεν διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Όμως αντιθέτως για τον εξωστρεφή και αθυρόστομο Βουλευτή της Χ.Α. Κ. Μπαρμπαρούση για τις μάλλον υπερβολικές δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής, μετά από πολιτική παρέμβαση και πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης κου Σταύρου Κοντονή, αμέσως ασκήθηκε χωρίς χρονοτριβή κακουργηματική δίωξη και απειλείται αυτόφωρη σύλληψη ή έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον Ανακριτή σε βάρος του εν ενεργεία βουλευτή.
Υποκρισία απύθμενη ..
Δικαιοσύνη α λά κάρτ!
Το αδίκημα τελείται κατά άρθρο 108 Συντ. παρ. 1 όταν κάποιος επιχειρεί με βία ή απειλή βίας να αλλοιώσει ή να καταστήσει διαρκώς ανενεργό ή προσκαίρως το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στην λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές του πολιτεύματος αυτού ή να αποστερήσει τον ΠτΔ ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία τον Πρωθυπουργό, την Κυβέρνηση ή την Βουλή από την εξουσία που έχουν από το Σύνταγμα, τιμωρείται με κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη από δεκαπέντε ώς είκοσι χρόνια.
Δεν θα χρειασθεί φρονώ η επέμβαση του στρατού, διότι ο αγανακτισμένος ελληνικός λαός θα «γκρεμίσει» θα διώξει σύντομα την ενδοτική καταρρέουσα κυβέρνηση αυτή που δεν διαθέτει πλέον την δεδηλωμένη.
Αν κληθώ ως νομικός παραστάτης θα υπερασπισθώ τον διαγραφέντα ήδη βουλευτή της Χ.Α. Κ. Μπαρμπαρούση, που δεν νομίζω να κυριολεκτούσε και υποκειμενικά δεν είχε δόλο τέλεσης ή αποπειράθηκε να υποκινήσει στην τέλεση εσχάτης προδοσίας, αλλά εξέφραζε περισσότερο εκείνη την στιγμή την πλειοψηφία των θυμωμένων, οργισμένων Ελλήνων.
Η Κυβέρνηση αντί άμεσου Δημοψηφίσματος για την Μακεδονία, επιχειρεί τον εκφοβισμό όσων διαφωνούν μαζί της για ένα μείζον εθνικό θέμα.
Β. Νουλέζας