Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2018

 Τη Δευτέρα στην Κατερίνη
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΤΟΥ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2018


  Την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος των παραστάσεων του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στις 9 το βράδυ, στο αρχοντικό  Τσαλόπουλου, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης.
  Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. μετά την απόλυτα επιτυχή και συμβολική «πρώτη» παρουσίαση του φετινού προγράμματος στο μουσείο της Ακρόπολης, θα γνωστοποιήσει στο Πιερικό κοινό το αναλυτικό περίγραμμα και την φιλοσοφία του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
  Μάλιστα σε έναν εμβληματικό χώρο που συνάδει με την ταυτότητα της Κατερίνης, το αρχοντικό Τσαλόπουλου, που βρίσκεται στην γωνία των οδών 25ης Μαρτίου και Δραγούμη, στο κέντρο της πρωτεύουσας της Πιερίας.
  Στη βραδιά την οποία θα φωτίζουν τα …αστέρια του πολιτιστικού προϊόντος, όπως αυτό θα διανθίζεται από τις σαράντα επτά εκδηλώσεις του φετινού  καλοκαιρινού δίμηνου (Ιούλιος-Αύγουστος 2018) και θα τις απολαύσουμε  σε κάθε αρχαιολογική και ιστορική γωνιά της γης της Πιερίας, οικοδεσπότες θα είναι ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστος και ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης.
  Το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου, φιλοξενεί ως τιμώμενη χώρα την Τσεχική Δημοκρατία, υλοποιείται με την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Εξωτερικών  και συνδιοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τους Δήμους Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου, Πύδνας-Κολινδρού, καθώς και το Επιμελητήριο Πιερίας.
  Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου και οι συνδιοργανωτές με ιδιαίτερη χαρά και τιμή περιμένουν το κοινό της Κατερίνης και της Πιερίας γενικότερα στην εκδήλωση θεσμός στη διαχρονική διαδρομή του Φεστιβάλ Ολύμπου.
  Ανάλογη παρουσίαση του φετινού προγράμματος προγραμματίζει ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. και στο φουαγιέ του Βασιλικού θεάτρου στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.