Σάββατο 5 Μαΐου 2018

"ΠΌΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΆΖΕΙΣ ΚΆΤΩ !!!" Της Ιζαμπέλ Δέδε

Η ζωή έχει γυρίσματα, χαρά, προβλήματα, στεναχώριες, αγάπη, μίσος, φίλους, εχθρούς, φιλοδοξίες απογοητεύσεις και ελπίδες…

Μικρός ξεκινάει κανείς την επαγγελματική του σταδιοδρομία και όποιος δεν είναι φιλόδοξος και τολμηρός θα προσπαθήσει να μείνει όλη του την ζωή στην ίδια θέση.
Προσωπικά έχω μια φωτιά μέσα μου που με παρακινεί να αναζητήσω συνέχεια κάτι καλύτερο, κάτι που θα με γεμίσει, κάτι που θα μου δώσει την αίσθηση ότι θα εκτελεστεί η Αποστολή μου σε αυτόν τον κόσμο… Έχω δουλέψει σε διάφορους κλάδους : βιοτεχνία, εμπόριο, εκπαίδευση, τουρισμός, μάρκετινγκ… Κάθε αλλαγή και μια στεναχώρια, κάθε στεναχώρια και μια καινούρια αρχή, κάθε αρχή και μια νέα αποστολή, κάθε αποστολή και ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκληρωτικότητα.
Για ακόμη μια φορά, άνοιξα μια καινούρια σελίδα της ζωής μου…..
Μια καινούρια μέρα, σε καινούριο πόστο, σε καινούρια εταιρία…. Μια καινούρια αποστολή που αγγίζει πάλι πολύ κόσμο…
Μια δουλειά όπου οι γνώσεις μου αναγνωρίζονται πλήρως και είναι πλέον όχι μόνο χρήσιμες αλλά και απαραίτητες για να προσφέρω στον κόσμο τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής του.
Έκανα ένα βήμα ακόμα και άνοιξαν οι ορίζοντες….
Μπορεί να στεναχωρήθηκα όταν αποχώρισα από την προηγούμενη δουλειά, αλλά στην τωρινή εργασία όσο θα προσφέρω τόσο θα λαμβάνω…. Αξία : ανεκτίμητη !!!
Έτσι είναι η πραγματικότητα : όποιος δεν τα βάζει κάτω πάντα κερδίζει …
Ιζαμπέλ Δέδε

https://neatoukosmou.wordpress.com