Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Αιγινίου(περιοχή Αγίου Ανδρέα) από τα αδέσποτα ζώα που επανήλθαν...

Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στο Αιγίνιο. "Σοκ" με την επιστροφή τους

Σημαντικά βήματα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στο Αιγινιο για τη διαχείριση και την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων. 
Μετά από παρέμβαση συμπολιτών της περιοχής με συλλογή υπογραφών και όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες καταγγελίας γιατί το πρόβλημα καταγγελιών και μηνύσεων από δυο τρεις ακραίους φιλόζωους ανθρώπους της περιοχής του Αιγινίου είναι μεγάλο σε όποιες κινήσεις κάνει ο δήμος μας η Αστυνομία, η απομάκρυνση έγινε διότι το πρόβλημα εντάθηκε τον τελευταίο καιρό μετά από φιλόζωη της περιοχής που τάιζε αλόγιστα τα σκυλιά στην περιοχή, ενώ έχει επιδείξει! ο Δήμος περιοχή που θα ταΐζονται τα αδέσποτα.
Λοιπόν μετά την παρέμβαση αυτή, δημοτικοί υπάλληλοι με εντολή ανωτέρου μάζεψαν τα αδέσποτα από την περιοχή του Αγίου Ανδρέα.!
Μπορεί να εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα, όμως είχαν περιοριστεί και σίγουρα δεν είναι του μεγέθους του παρελθόντος.
Το πρόβλημα βέβαια αφορά σχεδόν το σύνολο των Δήμων της χώρας και την κάθε τοπική κοινωνία, της οποίας ο βαθμός ενεργοποίησης, επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα η κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν είχε ομαλοποιηθεί σημαντικά.!

Σόκ όμως από συμπολίτες μας σήμερα Παρασκευή 18/5 που αντίκρισαν τα ίδια σκυλιά πάλι στο πάρκο του Αγίου Ανδρέα! Από πηγές που έχουμε μας ενημέρωσαν ότι τα σκυλιά πήγαν οι φιλόζωοι (της περιοχής και τα πήραν νόμιμα ή παράνομα δεν ξέρουμε από το χώρο που μεταφέρθηκαν.

Πλέον στο ζήτημα πρέπει να επέμβει εισαγγελέας.