Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Συνεχίζεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση»

Συνεχίζεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση», στο πλαίσιο της ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού.

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, στη Νέα Παραλία, στο χώρο του Πάρκου κυκλοφοριακής Αγωγής.
Το πρόγραμμα υλοποιείται τρεις (3) ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη),και περιλαμβάνει εναλλακτικές μορφές άσκησης: Γενική Φυσική Κατάσταση (Cross Training), Yoga, Pilates και προπόνηση με ιμάντες TRX, για εφήβους (άνω των 15 ετών) και ενήλικες, με καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι μπορούν να υποδεικνύουν την ιδανική επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την υπεύθυνη δήλωση από την ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: link καθώς και από τη σελίδα στο facebook: ΑθλητισμόςΔήμουΘεσσαλονίκης, όπου και μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Επισημαίνουμε ότι για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα TRX εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού του εξοπλισμού θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική κατάθεση των προτιμήσεων στοFacebook
Επίσης, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο KIBO του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, κατά τις ώρες 09.00 έως 21.00, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, που θα τους χορηγείται, ενώ απαραίτητη κρίνεται η προσκόμιση της σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, εντός 10 ημερών από την εγγραφή. Για τους έφηβους κάτω των 18 ετών απαιτείται υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313317646, και 2313 317637 από τις 08:00 έως τις 14:30.
Το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΩΡΕΣ
ΠΡΩΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
09:00-10:00
TRX
Yoga
Pilates
10:00-11:00
TRX
Pilates
Yoga
ΩΡΕΣ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
17:00–18:00
Γενική Φυσική Κατάσταση-Cross Training
Γενική Φυσική Κατάσταση-Cross Training
Yoga
18:00-19:00
Γενική Φυσική Κατάσταση-Cross Training
Γενική Φυσική Κατάσταση-Cross Training
Pilates