Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ο Αιγινιακός νίκησε 2-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Παπαδόπουλου αμαύρωσε το φιλικό τεστ

Φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (14/4) ο Αιγινιακός, ο οποίος δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση
στη Football League (στο πρόγραμμα αυτήν την αγωνιστική ήταν η Βέροια).  Η ομάδα της βόρειας Πιερίας επικράτησε 2-1, αλλά η φιλική επικράτηση στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου.
Ο 22χρονος μέσος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News υπέστη κάταγμα κάτω από τη γάμπα και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών τραυματίστηκε σοβαρά ένας ακόμη παίκτης του Αιγινιακού, ο Αντωνιάδης (κάταγμα έξω σφύρου, και αυτός χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς).

(Διαβάστε πώς υπέστη κάταγμα περόνης ο Θωμάς Παπαδόπουλος - η ανάταξη και οι ελπίδες να γλιτώσει το χειρουργείο ο παίκτης τού Αιγινιακού)

Από εκεί και πέρα, το σύνολο του Κώστα Νικολαΐδη έπαιξε καλά, έβαλε δύο γκολ και έδειξε σοβαρότητα στο τεστ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας. Το 1-0 έκανε ο Ζούρκος στο 25' με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 40' ο Πέριτς, και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Σέρβος είναι αυτός που είχε αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο μετά το χτύπημα του τελευταίου. Στο 60' ο Κίτσας μείωσε σε 2-1.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Προσκυνητόπουλος, Πετρούσης, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος, Κούστα.
Έπαιξαν και οι: Πέριτς, Μπιλάλι, Χότζιτς, Φουρτζίου, Κρύπας, Στόικος, Μιχαϊλούδης.


https://www.footballleaguenews.gr