Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην κορυφαία εμπορική έκθεση LIGHT & BUILDING 2018

      Η εταιρεία OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε δυναμικά στην έκθεση  LIGHT& BUILDING 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 18
έως και τις 23 Μαρτίου 2018 στην Φραγκφούρτη της Γερμανίας,

     Στο περίπτερο Hall 4.1, C80 της OLYMPIA ELECTRONICS A.E φιλοξενήθηκαν κορυφαίοι επαγγελματίες απ όλο τον κόσμο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία, στον κλάδο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας. Παράλληλα, τα στελέχη της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρουσίασαν  την μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων φωτισμού ασφαλείας, πυρανίχνευσης, συναγερμού και  ανίχνευσης αερίων.

Τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ήταν ασύρματος φωτισμός ασφαλείας καθώς και ασύρματος συναγερμός ασφαλείας


     Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έδωσαν το παρόν οι ιδιοκτήτες της, κ. Νικόλαος Λακασάς, κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης, κ. Δημήτριος Λακασάς, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, κ. Διονύσιος Λακασάς,  ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ, και τα στελέχη Πωλήσεων, κ. Στέργιος Κουτσουβάλογλου και κ. Γιώργος Αθανασιάδης.   Η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στη συγκεκριμένη έκθεση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δυναμική της πορεία στον κλάδο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και την αποδοχή από την παγκόσμια κοινότητα του συγκεκριμένου κλάδου.


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»