Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Μήνυμα Νίκου Μακρίδη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου αποτελεί για εμάς τους Έλληνες ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας. Είναι μια μέρα για την οποία μόνο ευγνωμοσύνη
μπορούμε να νοιώσουμε για όλους εκείνους τους ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας και κατάφεραν να διατηρήσουν άσβεστη τη φλόγα του ελληνικού έθνους και να «αποτυπωθούν» στις πιο  ένδοξες σελίδες της νεότερης ιστορίας μας.

Η μέρα αυτή έχει διττή σημασία για το Ελληνικό  Ορθόδοξο έθνος. Αφ’ ενός αποτελεί ημέρα μνήμης και εθνικής γιορτής και αφ΄ ετέρου γιορτή της Ορθοδοξίας μας, η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ο οποίος αποτελεί πηγή πίστης για το Ελληνικό Έθνος.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους ήρωες αυτούς, είναι να αποτιμήσουμε φόρο τιμής, να σεβαστούμε την ελευθερία που μας χάρισαν και με ομοψυχία και αλληλεγγύη να αγωνιστούμε για να παραδώσουμε μια καλύτερη Ελλάδα στις επερχόμενες γενιές.

Ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε αυτή την ομοψυχία και την αγωνιστικότητα για την πατρίδα μας. Τώρα που η χώρα μας πλήττεται από ανθελληνικούς χειρισμούς, τώρα που πλήττεται η Ορθοδοξίας μας, τώρα που οι εχθροί μας προσπαθούν να μας «υποτάξουν», ΤΩΡΑ περισσότερο από ποτέ πρέπει να κάνουμε τη δική μας επανάσταση! Επανάσταση σε όλα τα επίπεδα, επανάσταση ενάντια σε όλα όσα μας βασανίζουν και μας φοβίζουν.

Ήρθε η ώρα να διώξουμε ξανά τους «καταπατητές» της πατρίδος μας, να αγωνιστούμε ενωμένοι και δυνατοί και να βάλουμε όλοι τη γαλανόλευκη μες την καρδιά μας….

Ζήτω η 25η Μαρτίου !!!

Με τιμή,
Μακρίδης Νίκος
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης
«Νέα Εποχή για την Κατερίνη»-
Δημοτικός Σύμβουλος