Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Κώστας Νικολαΐδης: "Δεν αξίζουν αυτή τη συμπεριφορά οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού"

Ασπίδα υπέρ των παικτών του Αιγινιακού ύψωσε ο Κώστας Νικολαΐδης.
Γκρίνια από μερίδα οπαδών του Αιγινιακού υπήρξε κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στον Εργοτέλη και τη στιγμή που το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των Κρητικών. Με αφορμή το περιστατικό αυτό, ο Κώστας Νικολαΐδης θέλησε να υπερασπιστεί τους παίκτες του τονίζοντας ότι «δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά εναντίον των ποδοσφαιριστών». Ακόμη, δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει ότι η παραίτηση του ίδιου και των συνεργατών του είναι στη διάθεση της διοίκησης, αν κριθεί ότι υπάρχει κάτι μεμπτό αγωνιστικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Αιγινίου, Κώστας Νικολαΐδης, μετά την ανατροπή (3-2) επί του Εργοτέλη:

«Ξεκινάω σαν να έχουμε χάσει το παιχνίδι. Να πω ότι αν κρίνει κάποιος ότι υπάρχει κάτι μεμπτό και αγωνιστικά πρέπει να αλλάξει κάτι, κατευθείαν  η δική μου παραίτηση και των συνεργατών μου είναι στη διάθεση της διοίκησης. Το ξεκαθαρίζω.

Αλλά πρέπει όλοι μας να ωριμάσουμε και  να μπορέσουμε, όταν ερχόμαστε στο γήπεδο να βλέπουμε ποδόσφαιρο και να διασκεδάζουμε. Να πω ότι είχαμε να παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα, τον Εργοτέλη, που ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο.  Έχασε δύο τρεις καλές ευκαιρίες και εμείς όμως, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία πριν το ημίχρονο. 

Και εκεί κάπου αδικήσαμε τους παίκτες. Η ομάδα έχει να χάσει εντός έδρας 7 αγωνιστικές, δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά όλων μας εναντίον των ποδοσφαιριστών. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς του Εργοτέλη. Εμείς έχουμε κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Για την επιλογή να εκτίσουν τις ποινές τους οι Βλάχος, Σοφιάνης στο ματς με τον Εργοτέλη:

«Ήταν τιμωρημένοι. Και οι δύο είναι βασικοί παίκτες, αλλά θα πρέπει να βλέπουμε ότι τα παιδιά και σωματικά και ψυχικά θέλουν ξεκούραση. Παίζουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Θα ήταν άδικο για αυτούς να μην μπορούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αν θα διάλεγα ξανά, πάλι αυτό το παιχνίδι θα διάλεγα».