Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Πέτρος Κιάφας (νέος προπονητής Αχιλλέα Νεοκαισάρειας): «Θα μπορούσε με το υπάρχον ποιοτικό ρόστερ ο Αχιλλέας να έχει μια καλή θέση στη Γ’ εθνική»

 Πέτρος Κιάφας (νέος προπονητής Αχιλλέα Νεοκαισάρειας): «Πρώτα να βγούμε χωρίς μπαράζ στη Γ’ εθνική»


«Θα μπορούσε με το υπάρχον ποιοτικό ρόστερ ο Αχιλλέας να έχει μια καλή θέση στη Γ’ εθνική»

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Νέος προπονητής... συνοδεία βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά, παρουσιάστηκε από τους ανθρώπους του πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Η διοίκηση της ομάδας καλωσόρισε επίσημα στο τιμόνι της ομάδας τον Πέτρο Κιάφα, που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, παρουσία των παικτών της ομάδας, με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας ν’ αποτελεί το «κερασάκι» της οικογενειακής συγκέντρωσης.


Όλο το εορταστικό event έγινε στα γραφεία της ομάδας στη Νεοκαισάρεια, με το διοικητικό σχήμα, εν πλήρη απαρτία, να προσθέτει εξωαγωνιστικό ρυθμό, με στόχο την επάνοδο της ομάδας στη Γ’ εθνική κατηγορία, στην οποία είχε αδιάλειπτη παρουσία τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.
Ο νέος προπονητής, Πέτρος Κιάφας, απαντώντας, μεταξύ άλλων, στις αποκλειστικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις του Νίκου Κολίτση και του Metrosport.gr, δήλωσε, σε μία επιτομή των πιο σημαντικών εξ αυτών (με την αναφορά στην ΑΕ Καρίτσας, ομάδα του τόπου καταγωγής του, να συνιστά προπονητικό fair play):
  • «Πρώτα να βγούμε χωρίς μπαράζ στη Γ’ εθνική»
  • «Θα μπορούσε με το υπάρχον ποιοτικό ρόστερ ο Αχιλλέας να έχει μια καλή θέση στη Γ’ εθνική»
  • «Αξίζει ο Αχιλλέας να έχει αυτή τη διαφορά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και δικαιωματικά έχει αυτή τη θέση, με το εκπληκτικό ρόστερ που διαθέτει»
  • «Η φιλοσοφία μου είναι η ομάδα να μπορέσει να προωθεί νέα παιδιά και μέσω του Αχιλλέα ν’ ανέβουν ένα σκαλοπάτι ψηλότερα. Αυτό είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»
  • «Εύχομαι η ΑΕ Καρίτσας, η ομάδα που αγαπώ, έχω υπηρετήσει απ’ όλα τα πόστα και μ’ έχει αναδείξει, να πετύχει τους στόχους της»

Για την ιστορία το φλουρί της βασιλόπιτας, δια χειρός του αντιπροέδρου της ομάδας, Γιάννη Τρελόπουλου, έπεσε στον πολύπειρο Γιάννη Αποστολίδη. Οι άνθρωποι της ομάδας επεφύλασσαν μία έκπληξη για τους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν, κόβοντας προς τιμής τους, διαμέσω του Γιάννη Φοροζίδη, τη δική τους «δημοσιογραφική» βασιλόπιτα, με δώρο έκπληξη.