Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

‘’Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας’’

 Η ετήσια παραδοσιακή κοπή βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας
Πιερίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου στην «Irish Pub Rain».


Στην όμορφη αυτή συνάντηση η πρόεδρος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας κ. Γεραρίδου Αθηνά καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους - προσκεκλημένες και πραγματοποίησε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διάφοροι φορείς και σύλλογοι της Κατερίνης. Πιο συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν ο κ. Θεόδωρος Παυλίδης ως εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης και Πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π., ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, ο αρχηγός του τμήματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Δημήτριος Κατιρτζής, ο πρόεδρος του συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας κ. Αδάμος Σαραηλίδης και η κ. Μέλα Σιδηροπούλου ως εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Επίσης, παρόντες ήταν και εκπρόσωποι από διάφορα Αθλητικά Σωματεία, από την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας, από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Νοσηλευτών, φίλοι, αλλά και μέλη της ομάδας.


Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους - παρευρισκόμενες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία.