Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Η Κοπή βασιλόπιτας στην Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. Μακεδονίας-Θράκης - Της Ιζαμπέλ Δέδε :

Η Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου διοργάνωσε την κοπή βασιλόπιτας της το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
στο Δημαρχείο Εύοσμου.

Αν και η κακοκαιρία εμπόδισε κάποιους να έρθουν και μερικοί άλλοι βρισκόντουσαν σε κάποια άλλη γωνία του πλανήτη για να καλύψουν τα γεγονότα, δημοσιογράφοι από πολλούς νομούς της Μακεδονίας-Θράκης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Παρόν και ο νομός Πιερίας με αντιπρόσωπο την Ιζαμπέλ Δέδε.


Ο Κος Φάνης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον Κο Πέτρο Σούλα, Δήμαρχο Κορδελιού – Εύοσμου για την παραχώρηση της αίθουσας. Μετά την σχετική ενημέρωση και τις ευχές του, ο Κος Φάνης Παπαδόπουλος έδωσε τον λόγο στον πιο αρχαιότερος Πρόεδρο της Ένωσης, ο οποίος πέρασε ένα πολύ στοχευμένο μήνυμα : Το να είσαι δημοσιογράφος είναι και ευλογία και κατάρα. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε το έργο μας παρόλο που αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες. Αν και ξέρουμε ότι δύσκολα αλλάζουν τα πράγματα, είναι στην φύση μας να θέλουμε να τα αλλάξουμε γράφοντας και σχολιάζοντας όλα τα στραβά που βλέπουμε με την ελπίδα ότι με την παρέμβαση μας ο κόσμος γύρω μας θα γίνει καλύτερός… Να μην απογοητευτούμε όμως και να συνεχίσουμε τα οράματα μας να προσπαθήσουμε να γίνουν πραγματικότητα.


Έπειτα προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας μοιράζοντας τα κομμάτια ανά Νομό.
Ο Νομός Κοζάνης έτυχε το φλουρί.
Ακολούθησε ένας μικρός μπουφές με διάφορα εδέσματα, αναψυκτικά και κρασί δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη να ανταλλάξουν τις τελευταίες εμπειρίες τους.


Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Κος Πέτρος Σούλας, Δήμαρχος Κορδελιού – Εύοσμου και η Κα Δροσιά Δημητρίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ιζαμπέλ Δέδε

Advertisements