Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΤΣΙΛΗ: "ΑΜΠΟΎ ΝΤΆΜΠΙ ΣΟΥ ΈΡΧΟΜΑΙ !!!"

Ήρθε η ώρα της αναχώρησης για το Άμπου Ντάμπι όπου θα λάβει μέρος η Κυριακή Κωτσίλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu που θα
διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι από 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2018.

Να υπενθυμίσουμε ότι με την κατάκτηση της 1ης Θέσης στο Ne-Waza System και της 2ης θέσης στο Fighting System στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu που έγινε από 19 Ιανουαρίου 2018 έως 21 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα η Κυριακή Κωτσίλη προκρίθηκε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι και θα έχει την τιμή να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα εφόσον μπήκε στην Εθνική Ομάδα Ju-Jitsu.
Πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις, τις προκρίσεις και την τιμή να είσαι μέλος της Εθνικής ομάδας υπάρχει όμως το οικονομικό ζήτημα. Σε αυτό το σημείο παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο οι χορηγοί χωρίς τους οποίους κανένα πρωταθλητή δεν θα μπορούσε να λάβει μέρος σε αγώνες …
Για αυτόν τον λόγο οι γονείς της Κυριακής Κωτσίλη ευχαριστούν από τα βάθη της καρδιάς τους όλους τους χορηγούς που συνείσφεραν στα έξοδα του ταξιδιού της πρωταθλήτριας μας.
Χάρη στην οικονομική στήριξη τους η Κυριακή Κωτσίλη θα λάβει μέρος στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα … Θα αγωνιστεί για την Ελλάδα …. αλλά και για όλους αυτούς τους χορηγούς που, παρ όλη την οικονομική κρίσης, δεν δίστασαν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.
Αγαπητή Κυριακή σου ευχόμαστε τα καλύτερα…. Να ξέρεις, όμως, ότι μας έκανες ήδη όλους υπερήφανους…