Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

 Ασφαλτοστώσεις στην Τ.Κ. Γανόχωρας & στη Δ.Κ. Καλλιθέας



  
Στη βελτίωση της ασφαλούς διέλευσης οχημάτων και στην αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου συμβάλλουν οι παρεμβάσεις, οι οποίες σε καθημερινή βάση εκτελούνται από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης, με έμφαση στην αποκατάσταση των ζημιών σε περιοχές, που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου.


Προς την κατεύθυνση αυτή, εντάσσεται η ολοκλήρωση των χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας και ασφαλτικών παρεμβάσεων στην Τοπική Κοινότητα Γανόχωρας, καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας. Την ικανοποίησή του, για την εξέλιξη των εργασιών σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος:


«Συνεχίζουμε την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Προχωράμε συστηματικά σε έργα που κρίνονται απαραίτητα για την ασφαλή διέλευση οχημάτων στο επαρχιακό οδικό μας δίκτυο. Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης έχει υπογραμμίσει την αναγκαιότητα της ασφάλειας στη μετακίνηση κατοίκων - επισκεπτών και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά».