Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

To σχολικό "viral της χρονιάς" (Ενιαίο Ειδικό Επ. Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης plus 2o ΓΕΛ Κατερίνης!

Ο Χρήστος, ένας από τους πολλούς ταλαντούχους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης, "απογειώνει"
μουσικά... ολόκληρο το αμφιθέατρο του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης, με άξιους συνοδούς τους επισκέπτες συμμαθητές του και απρόσμενα όλο σχεδόν το μαθητικό δυναμικό της Α' Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης, από την αρχή μέχρι το τέλος, στο απόλυτο σχολικό "viral της χρονιάς", σ' ένα live συγκλονιστικό μουσικό αποτύπωμα ντοκουμέντο συμπερίληψης και αποθέωσης της διαφορετικότητας στην πράξη, όπως μόνο η σχολική κοινότητα μπορεί να προσφέρει απλόχερα, έστω και με δίαυλο... εκτός διδακτέας ύλης, των στίχων δύο λαϊκών τραγουδιών... μέχρι το μοναδικό standing ovation όλων προς τον ανεπανάληπτο Χρήστο και την ερμηνεία του, στο πρόσωπο όλων των συμμαθητών του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης, αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης, για να προβάλλει τις πρόσφατες βραβευμένες κινηματογραφικές παραγωγές του, στους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου, με αφορμή και την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. 




Ευχαριστούμε από καρδιάς,για την ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής, όλο το 2ο ΓΕΛ (Διεύθυνση, μαθητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό), γιατί..."Αν είσαι ένα αστέρι..."