Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Διπλή Επιτυχία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα βραβεία MADE IN GREECE 2017

      Η εκδήλωση των βραβείων «Made in Greece Awards 2017» πραγματοποιήθηκε σε μία λαμπρή τελετή, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου
2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους παρευρισκομένων. Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διοργανώτρια των βραβείων, ανέδειξε και επιβράβευσε τις παραγωγικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και στη διάθεση των προϊόντων τους. Τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης ήταν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.


     H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανική μονάδα παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού, απέσπασε την τιμητική διάκριση του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας και τον έπαινο του Βραβείου Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος. Τα βραβεία παρέλαβε με ιδιαίτερη χαρά ο Εμπορικός Διευθυντής της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, της Ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και πλήθος επιχειρηματιών, στελεχών και εκπροσώπων του Τύπου. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979, έτος ιδρύσεώς της, έως σήμερα, προσπαθεί αδιάκοπα να σχεδιάζει και να παράγει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και  σε ανταγωνιστικές τιμές, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς, από την πιο συνηθισμένη και απλή έως και την πιο δύσκολη και εξεζητημένη απαίτηση. Τα βραβεία των MADE IN GREECE 2017  επιβραβεύουν αυτή την προσπάθεια της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και της δίνουν κίνητρο για συνεχής  βελτίωση, που θα οδηγήσει και σε άλλες τιμητικές διακρίσεις.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».