Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Αιγινιακός: Ελπίδες να αγωνιστεί με Βέροια ο Τοπαλίδης. Ακόμα ο Μάιγκα...

Ο αμυντικός του Αιγινιακού, Σάββας Τοπαλίδης, έχει πολλές πιθανότητες να παίξει με τη Βέροια.
Το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (13/12) στον Αιγινιακό. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα, καθώς στο πρόγραμμα είναι ο Αχαρναϊκός, που έχει αποσυρθεί από τη Football League. Τρίποντο άνευ αγώνος λοιπόν και έτσι η προετοιμασία έχει στραφεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (20/12) με τη Βέροια.
Σε αυτήν την αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό να προλάβει να αγωνιστεί και ο Σάββας Τοπαλίδης. Ο νεαρός αμυντικός συμμετείχε την Τετάρτη στο ποδοβόλεϊ που έγινε και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος.
Ακόμα ο Μάιγκα...
Αγνοείται η ημερομηνία άφιξης του Χαμιντού Μάιγκα στο Αιγίνιο.
Την απόκτηση του Χαμιντού Μάιγκα είχε ανακοινώσει πριν από περίπου δύο μήνες ο Αιγινιακός. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός, όμως εξακολουθεί να μην έχει πατήσει το πόδι του στη χώρα μας. Αρχικά υπήρχε το γνωστό θέμα με την έκδοση βίζας για την Ελλάδα και όταν αυτό ξεπεράστηκε, προέκυψε... άλλο με το διαβατήριό του.
Ο Μάιγκα είχε συμφωνήσει για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019, όμως στην ομάδα της βόρειας Πιερίας κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν και πότε αυτός θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία.