Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
           Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης συγχαίρουν όλους τους υποψηφίους συμβούλους στις
πρόσφατες εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου με την εκλογή τους να υπηρετήσουν το θεσμό αλλά και για τον αξιοπρεπή αγώνα τους κατά την όλη διαδικασία.
          Συγχαίρουν ιδιαίτερα τον κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία για την επανεκλογή του ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας καθώς και όλους τους εκλεγμένους συμβούλους και τους εύχονται καλή θητεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει να επιτελέσουν.
Συγχαίρουμε επίσης την Αντιπρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ηλιάδου Ελένη για την εκλογή της στις πρώτες θέσεις του εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου μας και της ευχόμαστε από τη θέση αυτή να εξακολουθήσει να προασπίζεται αγωνιστικά τα συμφέροντα των συναδέλφων μας.
          Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας, προκειμένου να προωθήσουμε από κοινού την επίλυση των προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και να συμβάλλουμε στην τόνωση και στήριξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας


Ρέχας Κωνσταντίνος                                               Πάππας Νικόλαος