Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα της Ευγενίας(Βίνα) Φλογέρα, με αφορμή την εκλογή της στο Επιμελητήριο Πιερίας

Επιθυμώ να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας που συμμετείχαν στην τριήμερη εκλογική
διαδικασία (3-5 Δεκεμβρίου 2017). Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την αρμονική διεξαγωγή των εκλογών, καθώς και στους συνυποψηφίους μου σε όλα τα τμήματα, τόσο σε αυτούς που εξελέγησαν όσο και σ’ όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν και τίμησαν το θεσμό του Επιμελητηρίου με τον αξιοπρεπή αγώνα τους.
Σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως όλους εσάς που με τιμήσατε με την προσωπική σας ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε να εκλεγώ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας. Η εξαιρετικά τιμητική θέση στην οποία με κατατάξατε ως πρωτοεμφανιζόμενη υποψήφια, αυξάνει το επίπεδο της ευθύνης, ειδικά απέναντι στους επαγγελματίες του Τμήματος Υπηρεσιών ώστε να υλοποιηθούν στην πράξη οι οραματισμοί και οι στόχοι που θα θέσουμε από κοινού στο σωστό χρόνο με αποτελεσματικότητα. Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, γνωρίζουμε όλοι ότι είναι άνθρωπος της πράξης και είμαι βέβαιη πως θα προγραμματίσουμε και θα εκτελέσουμε για το καλό της Πιερίας ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.
Τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας είναι κοινά και γι’ αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμμετοχής αλλά και για όλους όσους επέλεξαν να απέχουν. Θα εργαστώ και θα παλέψουμε από κοινού για το σύνολο των 10.000 ενεργών μελών, ώστε καθημερινά να αναγνωρίζεται ακόμη περισσότερο η αξία του Επιμελητηριακού θεσμού.

Η νεοεκλεγείσα
ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Φλογέρα Ευγενία (Βίνα)