Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από αυτήν την Πέμπτη 28/12/17 - 3/1/18

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ  

(ΜΕΤΑΓΛ. Ελληνικά)

Κάθε μέρα 17.00


Σκηνοθεσία:    ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΛΝΤΑΝΑ
Σενάριο:          ΜΟΥΝΡΟ ΛΙΦ
Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΟΝΑΚΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

TRIVIA

THE BACHELOR 2

Κάθε μέρα 19.15 και 21.30


ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Μία από τις εμπορικότερες Ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει στις 25 Δεκεμβρίου. Η πρώτη ταινία “The Bachelor” εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας. Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.
Extra:

Η πρώτη ταινία “The Bachelor” εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας.

Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους:  ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται.  Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.


Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς πρωταγωνιστούν στον γάμο (αν γίνει) της χρονιάς!

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης,  Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου,  Τόνι Σφήνος, Δημήτρης Τζουμάκης,  Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς.

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα & Κώστας Βαζάκος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος


STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI

Κάθε μέρα σε απλή 2D προβολή: 19.00  


Σκηνοθεσία:    ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Σενάριο:          ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Ηθοποιοί:        ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ, ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ, ΜΠΕΝΙΣΙΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ, ΝΤΟΜΧΝΟΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΜΑΡΚ ΧΑΜΙΛ, ΚΑΡΙ ΦΙΣΕΡ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΝΤΕΪΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΑΝΤΟΝΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ, ΤΖΟΝ ΜΠΟΓΙΕΚΑ, ΓΚΟΥΕΝΤΕΛΙΝ ΚΡΙΣΤΙ, ΚΕΛΙ ΜΑΡΙ ΤΡΑΝ

Στο «STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.
extra:

Η ταινία Star Wars 8 είναι σε σκηνοθεσία είναι του Rian Johnson και σε αυτή θα επιστρέψουν οι Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, ενώ θα προστεθούν οι Benicio Del Toro, Laura Dern και Kelly Marie Tran.

Για τη συγγραφή του σεναρίου ο Rian Johnson εμπνεύστηκε ιδέες από ταινίες όπως τα: Ατσαλένιοι Αετοί, Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι, Γκάνγκα Ντιν, Σαχάρα, Three Outlaw Samurai (ιαπωνική του 1964) και Letter Never Sent (σοβιετική περιπέτεια του 1960). Μάλιστα, η συγγραφή ξεκίνησε πριν τελειώσει αυτή του Η Δύναμη Ξυπνάει, κάτι που ο Johnson δήλωσε πως του έφερνε δυσκολίες.

Επίσημο site: http://www.starwars.com/

ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Κάθε μέρα  21.45


O Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη για να μας μεταφέρουν σε ταξίδια μακρινά ως τη «Τζαμάικα», στην ομώνυμη ταινία του Ανδρέα Μορφονιού («Ευτυχισμένοι Μαζί»).

Η ταινία, η οποία αφηγείται την ιστορία δύο αδελφών, του Ακη (Σπύρος Παπαδόπουλος) και του Τίμου (Φάνης Μουρατίδης), που έχουν αποξενωθεί λόγω μιας παρεξήγησης, αλλά με αφορμή ένα οικογενειακό γεγονός έρχονται και πάλι κοντά,

Αυτή είναι η υπόθεση της «Τζαμάικα», της πρώτης ταινίας του Ανδρέα Μορφονιού που οι περισσότεροι γνωρίζουν από την τηλεοπτική επιτυχία του «Ευτυχισμένοι Μαζί», το σενάριο της οποίας υπογράφουν ο Φάνης Μουρατίδης και ο Γιώργος Φειδάς - τελευταία του τηλεοπτική επιτυχία οι «Συμμαθητές».

Εκτός από το κεντρικό δίδυμο ηθοποιών, στην ταινία πρωταγωνιστούν η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Νίκος Παντελίδης και η Μαίρη Ευαγγέλου, με το καστ να επιφυλάσσει πολλές εμφανίσεις-έκπληξη.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ανδρέας Μορφονιός, ενώ το σενάριο, που είναι βασισμένο σε μια ιδέα του Φάνη Μουρατίδη, υπογράφει ο γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Singles, Γιώργος Φειδάς. Στη διεύθυνση φωτογραφίας συναντάμε τον Γιάννη Δρακουλαράκο («Ενας Αλλος Κόσμος», «Το Τανγκό των Χριστουγέννων»).

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης («Ουζερί Τσιτσάνης»), γνωστός από τη σταθερή συνεργασία του με τη Nατάσσα Mποφίλιου και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, αλλά και συνθέτης τραγουδιών για ερμηνευτές, όπως η Γιώτα Νέγκα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και πολλοί άλλοι. Το βασικό τραγούδι της «Τζαμάικα», σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου και με τίτλο «Ανοιχτοί Λογαριασμοί», ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα.

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα - το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.



Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω: