Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Πιστοποίηση των CBS φωτιστικών της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από την BSI

      Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικό από την BSI για τα φωτιστικά CBS της γκάμας των προϊόντων της,
γεγονός που της δίνει ακόμη ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τα φωτιστικά αυτού του τύπου καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργίας ως φωτιστικά ασφαλείας, για επαγγελματική ή οικιακή χρήση.
Διαθέτουν δυνατότητες όπως:
1. Αλλαγή λειτουργίας από συνεχούς σε μη συνεχούς ή και το αντίθετο, όποτε είναι επιθυμητό.
2. Αισθητήρα φωτός για την επιλογή της ενεργοποίησης ή όχι του φωτιστικού στο δίκτυο εάν υπάρχει επαρκής φωτισμός στον χώρο.
3. Ρύθμιση φωτεινότητας (με το τηλεχειριστήριο).
4. Δυνατότητα τηλεχειρισμού των παραπάνω λειτουργιών καθώς και πρόσθετες λειτουργίες.



     H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., έχοντας ως αρχή, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008. Η παραγωγική διαδικασία της εταιρίας επικεντρώνεται στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, όπου πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι παραπάνω πιστοποιήσεις για την πρόοδο της επιχείρησης, στηρίζει έμπρακτα, την προσπάθεια αυτή, κάνοντας επενδύσεις σε διάφορα μηχανήματα και σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Οι πιστοποιήσεις των προϊόντων της έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα για την εταιρεία:
·         Ενίσχυση της αξιοπιστίας των προϊόντων.
·         Μείωση των αστοχιών κατά την παραγωγή των προϊόντων.
·         Προσέλκυση καταναλωτών που αναζητούν πιστοποιημένα προϊόντα.
·         Παροχή ασφαλέστερων προϊόντων στους καταναλωτές.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».