Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ


Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΠΣ Πιερίας, καθόσον έχει ανακοινώσει στα Σωματεία την πρόθεση της, να διεξαχθούν αγώνες του Πρωταθλήματος Υποδομής στα Γήπεδα – Αθλητικά Κέντρα των Σωματείων που το επιθυμούν, δέχεται κατά το επόμενο χρονικό διάστημα (μέχρι και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου), Αιτήσεις Διεξαγωγής των αγώνων Υποδομής, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες (Σάββατο ή/και Κυριακή) της επιλογής τους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Α. Αδειοδοτημένα Γήπεδα με φυσικό ή/και τεχνητό χόρτο, σε καλή κατάσταση και διαγράμιση στις διαστάσεις που απαιτεί η κατηγορία που θα αγωνιστεί.
Β. Εστίες τέρματος διαστ. 5Χ2 μ. ή/και 3Χ2 μ., με δίχτυα.
Γ. Μπάλες, Φανελάκια διαχωρισμού, Κώνοι.
Δ. Κυλικείο γηπέδου σε λειτουργία.
Ε. Κατάλληλος χώρος υποδοχής (καθίσματα, WC), των γονέων - φιλάθλων.

Με την προϋπόθεση πως οι καιρικές συνθήκες το ευνοούν, οι προδιαγραφές της υλικοτεχνικής υποδομής που απαιτείται υπάρχουν και τα Σωματεία αναλαμβάνουν το κόστος διεξαγωγής των αγώνων που θα οριστούν (Ιατρική κάλυψη, Διαιτητές), το Πρωτάθλημα Υποδομής (και στις κατηγορίες - προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και ίσως bambini), μπορεί να φιλοξενείται σε κάθε γειτονιά της Κατερίνης και κάθε χωριό του Νομού μας.

Η παρούσα πρόσκληση, αφορά στο χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος του έτους.
Τα Σωματεία που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή την ερχόμενη Άνοιξη (Απρίλιος, Μάιος), μπορούν να υποβάλουν Αίτηση σε νέα πρόσκληση, το μήνα Μάρτιο του 2018.

Για την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

o Πρόεδρος
Δημήτρης Τσακνάκης