Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΗΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ''

Με την παρουσία πλήθους μελών και φίλων καθώς και παιδιών του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' και τις
ευλογίες της εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στην πολιτιστική μας στέγη στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψη ενάρξεως της νέας χορευτικής χρονιάς. 
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λέφας Γρηγόριος τόνισε ότι η νέα χρονιά αποτελεί μια ευκαιρία και μια αφετηρία για να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους με αισιοδοξία και δημιουργικότητα έχοντας ως γνώμονα την παιδεία και τον πολιτισμό που μας παραδόθηκε από τις προηγούμενες γενιές και κάλεσε όλους να είναι δίπλα στο σύλλογο καθώς κάθε νέα πολιτιστική χρονιά είναι ένα ακόμη ξεκίνημα αλλά αποτελεί και μιά συνέχεια στην πρόοδο όλων μας και η αποκοπή απο την παράδοση είναι δρόμος δίχως γυρισμό για την κοινωνία μας.

Με την παρουσία τους, μας τίμησε ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ κ. Κατσιούλας Απόστολος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους καλή πολιτιστική χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες στον Σύλλογο, ο Βουλευτής της Ν.Δ κ. Κουκοδήμος Κων/νος ο οποίος αφού απυθηνε τις καθιερωμένες ευχές τόνισε ότι πάντα θα βρίσκετε δίπλα στο σύλλογο αρωγός και συμπαραστάτης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τσιμήτρης Δημήτριος ως εκπρόσωπος της κ. Αντιπεριφερειάρχου ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές για καλή πολιτιστική χρονιά της κ. Μαυρίδου.

Μετά τη λήξη του αγιασμού ακολούθησε κέρασμα με παραδοσιακά εδέσματα και τσίπουρο προσφορά των γυναικών του συλλόγου.
Εκ μέρους του Δ.Σ του συλλόγου ευχόμαστε σε όλους καλό ξεκίνημα, υγεία, δύναμη και μια χρονιά γόνιμη παραγωγική και δημιουργική.