Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας με πολλά φιλικά παιχνίδια

 Σε εντατικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποιεί ο προπονητής κ. Πασχάλης Κουϊμτζίδης
προχωράει η ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Αφού ολοκληρώθηκε ένας κύκλος τεχνικής με πολλά «διπλά» μεταξύ των παιχτριών αρχίζει ένα πρόγραμμα φιλικών αγώνων για να οργανωθεί η ομάδα και να βγουν οι πρώτες εκτιμήσεις για την παρουσία της ομάδας  στο γήπεδο και στους αγώνες του πρωταθλήματος.
Το πρώτο φιλικό εκτός έδρας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στη Βέροια. Συγκεκριμένα θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας ομάδα που φέτος αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία.

Εγγραφές - Οργάνωση Ακαδημίας

Στην ομάδα των Πιερίδων Μουσών έχουν εγγραφεί αρκετά νέα κορίτσια τα οποία θα συγκροτήσουν την Ακαδημία του Σωματείου και θα αποτελέσουν το δυναμικό φυτώριο για την ενίσχυση της κύριας ομάδας.
Οι εγγραφές νέων κοριτσιών συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στο γήπεδο της Ανδρομάχης. Για  πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 6984012467 και 6983731899