Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το επταήμερο εθελοντισμού της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το επταήμερο εθελοντισμού της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης που συμμετείχε στην δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας

 «Γαλάζιες» βάρδιες
για την πρόληψη πυρκαγιών!


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα εθελοντισμού της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης που κάλυψε συνολικά 15 βάρδιες συμμετέχοντας στη δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο Δάσος» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας.


Ο Βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γ.Κουρινιώτης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας, ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης και μέλος της Π.Ε. της ΝΔ Θανάσης Λιακόπουλος, αλλά και μέλη της τοπικής οργάνωσης  κάλυψαν το φυλάκιο της Πλάκας Λιτοχώρου στέλνοντας το μήνυμα πως η πρόληψη πυρκαγιών είναι υπόθεση όλων των πολιτών. Σε μια περίοδο μάλιστα που η χώρα δοκιμάστηκε από καταστροφικές πυρκαγιές και μέτρησε τις πληγές της και χιλιάδες στρέμματα καμένης γης.


«Αποτελεί καθήκον κάθε ενεργού πολίτη, να συνδράμει στην προσπάθεια πρόληψης των πυρκαγιών. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, αρκεί να διαθέσουμε ελάχιστο από το χρόνο μας. Αυτό έκανε φέτος η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Κατερίνης και χαίρομαι ιδιαίτερα που η πρωτοβουλία μας για συμμετοχή στην επιτυχημένη δράση της Εθελοντικής Ομάδας βρήκε μεγάλη ανταπόκριση», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας .


Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν:
Παπανικολάου Ν., Κουλκουδίνας Σπ., Λάιος Ι., Ευθυμιάδης Ν., Αγιαννίτης Γ., Κουρινιώτης Γ., Κουκοδήμος Κ., Λιακόπουλος Α., Περτσικάπας Κ., Κουτσαλής Κ., Ευαγγελόπουλος Ν.