Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Όλα έτοιμα για το Almira-X, το SUPER Sprint Battle και Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου Νέων – Εφήβων – Παίδων - Παμπαίδων που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου

Όλα έτοιμα  για το Almira-X, το SUPER Sprint Battle και Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου Νέων – Εφήβων – Παίδων - Παμπαίδων  που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου. 
 Ένας αγώνας που  υποστηρίζει και στηρίζει τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη
1o Almira X -Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Almira-X είναι ένας μεγάλος τριαθλητικός αγώνας (Iron Distance)
ο οποίος κυκλώνει και διασχίζει τον ορεινό όγκο του Ολύμπου




1) 4 χλμ κολύμπι ανοιχτής θάλασσας με εκκίνηση από πλοιάριο (Πλαταμώνας-πίσω από την εκκλησία του Πλαταμώνα -κοντά στο ξενοδοχείο Porto marine και το Savvi marine )με τη στήριξη συγκεκριμένων ψαράδων της περιοχής και του Λιμενικού .Τους κους Γεωργιάδη Γιάννη  ,Στράνταρη Κώστα,Τσουμάνη Αθανάσιο ,Μαχούχα Χρήστο,Σαββίδη Δημήτρη,και Ζήκος και club .Θα φτιάξουν με τιις βάρκες τους μια νοητή ευθεία φωτίζοντας τη διαδρομή στους αθλητές μας και παρακινώντας τους στο ξεκίνημα του αγώνα στις 5:30 πμ .Μαζί μας θα είναι και η Ναυαγωσοστική Life Guards Patrol και θα έχουμε τη στήριξη  του προέδρου του χωριού κου Μπόζα Στέλιου .

2) 180 χλμ ποδήλατο διασχίζοντας τους δύο κύριους ορεινούς όγκους του Ολύμπου με 4.000 θετική υψομετρική διαφορά. (Πλαταμώνας – Βρυσοπούλες)


3) 44 χλμ τρέξιμο με 2.200 θετική υψομετρική διαφορά περνώντας από τη δεύτερη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, Σκολιό, Βρυσοπούλες, αρχαίο Δίον.


Ο αγώνας αποτελεί μία τεράστια πρόσκληση.


Καλούνται  να τον διεκπεραιώσουν με την ελάχιστη δυνατή βοήθεια. Κάθε αθλητής υποχρεούται να έχει συνοδό – υποστηρικτή με όχημα συνοδείας
Όλοι μαζί πρόκειται να συμπράξουμε σε ένα θεϊκό κατόρθωμα. Για όλο αυτό το ταξίδι χρειάζεται σεβασμός. Σεβασμός στη περιοχή, το βουνό των θεών που θα μας φιλοξενήσει, όπου βρίσκεται και ο εθνικός δρυμός του Ολύμπου, και φυσικά στους συναθλητές μας, τους εθελοντές και τους ανθρώπους της διοργάνωσης. Όλοι μαζί θα έχουμε μία εμπειρία ζωής και παρακαλούμε να σεβαστείτε τους παρακάτω κανόνες για την ασφάλειά σας
Η ευγενής άμιλλα που διακατέχει τους αθλητές και ειδικά τους αθλητές ενός τέτοιου δύσκολου αγώνα, καθιστά τη παροχή βοήθειας προς συναθλητή μας που βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης επιβεβλημένη. 
2ο Super Sprint Battle -Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017
Η ΚΟΙΝΣΕΠ Παλαιού Παντελεήμονα και το ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου Ολύμπου υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολις Κατερίνης, Κίτρους Και Πλαταμώνος και της ΕΟΜΟΠ, στηρίζοντας τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, αγώνα Τριάθλου με τις εξής αποστάσεις: 200m κολύμβηση - 5km ποδηλασία - 2km τρέξιμο. Για ατομικές και ομαδικές συμμετοχές.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται στους 100.
Θα πραγματοποιηθούν δύο προκριματικές σειρές (των 50 αθλητών). Σε ποια σειρά θα τρέξει κάθε αθλητής θα το ορίσει κλήρωση. Από την κάθε σειρά προκρίνονται οι 15 ταχύτεροι. Μετά από μία ανάπαυλα μίας ώρας θα διεξαχθεί η τελική σειρά με του 30 προκριθέντες.
Οι ομαδικές συμμετοχές δεν θα τρέξουν στην τελική σειρά, και η κατάταξή τους θα οριστεί από τον χρόνο τερματισμού. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται στους 100 (90 ατομικές και 10 ομαδικές).
Πρόγραμμα Αγώνα
Τοποθεσία: Εκκίνηση και τερματισμός στον Πλαταμώνα Πιερίας κοντά στο ξενοδοχείο Porto marine και το Savvi marine-πίσω από την κεντρική εκκλησία.

Κυριακή Ώρα εκκίνησης 10:00 (ομαδικό και ατομικό)

Α. Προκριματική σειρά - Ώρα εκκίνησης 10:00 | Β. Προκριματική σειρά - Ώρα εκκίνησης 10:30

Γ. Παιδικοί αγώνες ποδηλασίας - τρεξίματος 11:00 |  Δ. Τελική σειρά (ατομικό) - Ώρα εκκίνησης 11:45

Μεταξύ 10:45 και 11:45 θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας ποδηλασίας και τρεξίματος για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου
Ε.Απονομές Ώρα 13:30

Καλούμε άπαντες  , νέους -νέες και οικογένειες να συμμετέχουνε σε αυτό τον αγώνα -γιορτή που σκοπό έχει να στηρίξει τα Άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη έιτε ως αθλητές είτε ως θεατές και να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή κάτω από το κάστρο του Πλαταμώνα.