Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2017

Τα μέλη του Συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο» πραγματοποίησαν τη Δευτέρα σύσκεψη ενόψει των εκλογών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και διακηρύσσουν τα εξής:
  1. Ανανεώνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Προέδρου Μιχάλη Ζορπίδη, αναγνωρίζοντας ότι παρά τις δυσκολίες και την αρνητική συγκυρία, ηγήθηκε μίας Διοίκησης στο ΕΕΘ, με θετικό πρόσημο. Παρά τα προβλήματα, το ΕΕΘ υπό την προεδρία Ζορπίδη παρήγαγε σημαντικό έργο προς όφελος των επαγγελματιών και της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Απόλυτη απόδειξη αυτού είναι η οικονομική θέση του Επιμελητηρίου μας, η διαχείριση, η διαφάνεια και το αποθεματικό, που αναγνωρίζεται μέχρι και από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης στο ΔΣ.
  2. Εκτιμούν ότι το «Ισχυρό Επιμελητήριο» θα πρέπει, λόγω της εμπειρίας που έχει αποκτήσει, να συνεχίσει καθώς έχει ακόμη πολλά να προσφέρει. Ιδίως στην επόμενη θητεία, στην οποία θα προωθηθεί το σημαντικό στάδιο της ενοποίησης των Επιμελητηρίων.
  3. Συμφωνούν απόλυτα με την εισήγηση του Μιχ. Ζορπίδη και την έκκληση που έκανε για ενιαίο ψηφοδέλτιο, καθώς η διάκριση των μελών σε παρατάξεις είναι ανούσια και βλαπτική. Τα προβλήματα των επαγγελματιών δεν έχουν χρώματα ούτε και οι λύσεις τους κομματικές αποχρώσεις. Συνεπώς, καλούν όλα τα μέλη του ΕΕΘ σε συνεργασία και ει δυνατόν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.
  4. Καλούν τους επαγγελματίες- μέλη του ΕΕΘ να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία που θα διεξαχθεί στις 2,3,4/12, καθώς μέσω αυτής το Επιμελητήριο μας δυναμώνει και Ισχυρό Επιμελητήριο σημαίνει ισχυρή φωνή για τα μέλη του.