Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ματαιώθηκε το μπαράζ της Κατερίνης μία μέρα πριν διεξαχθεί...

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ άναψε "κόκκινο" για τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας (29/8) με φόντο τη
Football League.
Ο αγώνας μπαράζ για την πλήρωση της 18ης θέσης της Football League είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8 (7 μ.μ. στην Κατερίνη, ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας), όμως μία μέρα πριν (28/8) η Έπιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ βασιζόμενη σε απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ανακοίνωσε τη ματαίωση της αναμέτρησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας: «Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β' Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ' αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».
Τι σημαίνει η παραπάνω εξέλιξη; Ότι το κενό στη Football League δεν καλύπτεται και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί τη σεζόν 2017-18 με 17 ομάδες. Αυτό, άλλωστε, τόνιζαν και στη Θεμιστοκλέους. Βέβαια, ο Πανελευσινιακός εμφανίζεται αποφασισμένος να κυνηγήσει το 18ο εισιτήριο με κάθε τρόπο.

https://www.footballleaguenews.gr/