Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Για το «χτίσιμο» του Αιγινιακού ενόψει της νέας σεζόν, μιλά ο Κώστας Νικολαΐδης

«Να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο»
Ο Κώστας Νικολαΐδης έχει αναλάβει, από φέτος, τον ρόλο του πρώτου προπονητή στον Αιγινιακό και με δηλώσεις του στην «Arena Press» τονίζει πως η ομάδα θα συνεχίσει στο περσινό πετυχημένο μοτίβο.
Αναλυτικά:

««Ξεκινάμε με πολλά όνειρα. Θετική αύρα, λόγω της αδειοδότησης και της οικονομικής υγείας. Κρατάμε χαμηλά τον μέσο όρο ηλικίας, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους. Έχουμε αξιόλογα παιδιά, θέλουμε να χτίσουμε σε αυτά. Θα γίνουν 4-5 προσθήκες με έμπειρους, να βοηθήσουν άμεσα και τους νεότερους. Σκοπός είναι να κάνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, που θα έχει στόχο να χτυπά όλα τα ματς, εντός ή εκτός έδρας. Όταν θα χάνει, ο αντίπαλος να έχει ματώσει.
Υπάρχουν οι βάσεις και με τον ερχομό του κ. Σβαρνόπουλου και την εγγύηση της γνωστής βοήθειας του Γιάννη Νιώπα, που θα υπάρχει όσο υπάρχει… Αιγινιακός. Σε παρόμοιες βάσεις κινείται το τεχνικό τιμ, την τελευταία πενταετία είναι εδώ η οικογένειά μας. Πάμε, στο ίδιο πετυχημένο μοτίβο, όπως πέρυσι. Με τη βοήθεια του κόσμου για μια θετική χρονιά και φυσικά σωτηρία το ταχύτερο δυνατό, μιας και φέτος υποβιβάζονται 6 ομάδες αντί για 4».