Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Συνελήφθη 23χρονος για κλοπές – διαρρήξεις από οικίες σε περιοχές της Πέλλας

Μέσα σε λίγες ώρες διέρρηξε 2 διαμερίσματα και αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμα ένα διαμέρισμα

Αφαιρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα η αξία των οποίων ανέρχεται στις 3.000 ευρώ
Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω χθες (18 Αυγούστου 2017) το πρωί στην Έδεσσα, 23χρονος υπήκοος Γεωργίας, για κλοπές – διαρρήξεις σε διαμερίσματα σε περιοχές της Πέλλας.
Ειδικότερα, ο 23χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας και στη θέα των αστυνομικών απέρριψε σακούλα με κλοπιμαία και προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας και συνελήφθη.
Όπως διαπιστώθηκε τα κλοπιμαία προέρχονταν από διάρρηξη διαμερίσματος που είχε γίνει νωρίτερα σε διαμέρισμα στην Έδεσσα και είχαν αφαιρεθεί ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων εκτιμάται στις 2.000 ευρώ και τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της ίδιας μέρας διέρρηξε διαμέρισμα στην Σκύδρα, αφαιρώντας χρυσαφικά η αξία των οποίων εκτιμάται στα 1.000 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμα ένα διαμέρισμα στην ίδια περιοχή. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.
Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ρολόγια χειρός, 1 σκούφος τύπου « full - face » και 5 γάντια εργασίας.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, αλλά και η συμμετοχή τυχόν συνεργών του.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.