Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ DUN & BRADSTREET ΓΙΑ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

 
H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής με
ιδιαίτερα δυναμική παρουσία  σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού.


Για την επίτευξη λοιπόν των πρωταρχικών της στόχων, η εταιρεία προχώρησε στην ανανέωση της πιστοποίησης από την DUN & BRANDSTREET και την σφραγίδα εμπιστοσύνης για τις συναλλαγές της. Μέσω αυτής της υπηρεσίας η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εντάσσεται στην παγκόσμια βάση δεδομένων της D&B, που περιλαμβάνει στοιχεία για περισσότερες από 240 εκατομμύρια επιχειρήσεις από 190 χώρες. 


Η Dun & Bradstreet (D&B), ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου και Επιχειρηματικής Πληροφόρησης συνεργάζεται κατά αποκλειστικότητα  με την ICAP Group. Η ICAP Group συνεργάζεται κατά αποκλειστικότητα με τον. παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου και Επιχειρηματικής Πληροφόρησης. στρατηγική συμμαχία ορίζει την ICAP ως τον αποκλειστικό προμηθευτή των υπηρεσιών της D&B στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία, προσφέροντας μεταξύ άλλων πληροφορίες για επιχειρήσεις, για περισσότερες από 190 χώρες. Αντίστοιχα, η D&B διανέμει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, πληροφόρηση για τις επιχειρήσεις της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, την οποία προμηθεύεται αποκλειστικά από την ICAP, εκμεταλλευόμενη τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη βάση επιχειρηματικών δεδομένων στα Βαλκάνια.
Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες D&B της ICAP, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αυξάνει την αξιοπιστία της και την εμπιστοσύνη των συναλλασσόμενων μαζί της σε παγκόσμιο επίπεδο και ενισχύει ακόμη περισσότερο την πιστοληπτική της ικανότητα.  



 «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»