Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Για άλλη μια φόρα φέτος στο Βάθρο οι Ολύμπιοι Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο στην Παραλία Κατερίνης

 Την Κυριακή 18  Ιουνίου πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο στην Παραλία Κατερίνης με συμμετοχή 340
Αθλητών και Αθλητριών από όλη την Ελλάδα.


Οι ηλικιακές κατηγορίες που αγωνιστήκαν ήταν οι  Παίδες – Κορασίδες , Εφήβων – Νεανίδων , Ανδρών – Γυναικών  


Οι Ολύμπιοι Κατερίνης για άλλη μια φορά ήταν η μόνη ομάδα πάλης που εκπροσώπησε επάξια την Κατερίνη και την Πιέρια κατακτώντας την Δεύτερη θέση στους παίδες και Τρίτη θέση στις κορασίδες στο ομαδικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος πάλης στην άμμο.


Συγκεκριμένα, μετάλλια κατέκτησαν οι εξής αθλητές:
1ος ΓΚΙΡΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στα 70 κιλά στους παίδες .
2ος ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ στα +70 στους παίδες .
2η ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΜΑΓΔΑ στα 50 κιλά κορασίδων.
3η ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στα 50 κιλά κορασίδων. 
3ος ΟΚΡΟΠΕΡΙΤΖΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στα 80 κιλά Ανδρών 
5ος ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στα 70 κιλά παίδων.
5ος ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ στα 70 κιλά παίδων.
5ος ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ στα +80 κιλά Εφήβων.


Να αναφέρουμε ότι από το πανελλήνιο πρωτάθλημα προέκυψε και η εθνική ομάδα πάλης στην Άμμο η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο στην Τουρκία το Οκτώβριο.  


Άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση πάλης στην Πιερία και στην Παραλία Κατερίνης έλαβε μέρος. Φέτος η συμμετοχή των Αθλητών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα ήταν αριθμός ρεκόρ δήλωσε ο πρόεδρος των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης Καλαϊτζιδης Γεώργιος . 


Η πάλη στην Άμμο έχει γίνει πλέον θεσμός στην περιοχή μας και οι παλαιστές και όχι μόνο ανταποκρίνονται πλέον όλο και ποιο πολύ στο πανελλήνιο αυτό. Ο σύλλογος μας Οι Ολύμπιοι ήταν η μόνη ομάδα από την Κατερίνη για άλλη μια χρονιά. Σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις η ομάδα μας θα είναι παρών δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά μας να αγωνιστούν αλλά και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην Εθνική ομάδα και ταυτόχρονα να πάρουν τα μόρια για τις ανώτερες σχολές (ΑΕΙ – ΤΕΙ) ,όπως φέτος ο Γκίρνης Γιώργος ,  μέσο της πάλης στην Άμμο. Μην ξεχνάμε ότι το Άθλημα αυτό ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2006 στις παραλίες της Πιερίας από τους προπονητές μας Μπατάλα Βασίλη και Παπακωνσταντίνου Κώστα.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κατερίνης και τον Δήμαρχο Χιονίδη Σάββα την περιφέρεια Μακεδονίας και την κ. Μαυρίδου Σοφία, τον ΟΠΑΑΠ και τον πρόεδρο του Παυλίδη Θεόδωρο για την συνεισφορά τους στο Άθλημα της Πάλης γενικότερα αλλά και στήριξη της ομάδα μας σε κάθε σημαντική αθλητική διοργάνωση στην πόλη μας όπου οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ήταν συν διοργανωτές αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας μας που έδωσαν μεγάλη έκταση σε αυτό το αθλητικό γεγονός.