Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ…

Χθες το πρωί κατά της 9.00 πηγαίνοντας προς την παραλία Μεθώνης σταμάτησα στο πάρκο του 40 (ανεμόμυλος) όπου συνάντησα τον Α. Μπούμπουρα, Πρόεδρο
της Τ. Κ. Μεθώνης.
Όπως το είχαν υποσχεθεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού ήταν παρούσα.
Εξοπλισμένοι κατάλληλα οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας μετρούσαν και συζητούσαν τα σχέδια για το αμφιθέατρο με τον εργολάβο και τον Πρόεδρο του χωριού.
Οι εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα και προσδοκούν να έχουν φτιαχτεί έστω τα δυο πρώτα σκαλοπάτια του αμφιθέατρου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
Η θέση που επιλέχτηκε προσφέρει μια φανταστική θέα με την θάλασσα και την Θεσσαλονίκη απέναντι.

Όταν ολοκληρωθεί το αμφιθέατρο θα έχει πραγματοποιηθεί ένα όνειρο ζωής...
» Χρόνια τώρα ονειρεύομαι να φτιαχτεί ένα αμφιθέατρο στην Μεθώνη...» μας δήλωσε ο Α. Μπούμπουρας. » Φέτος ήρθαν επιτέλους τα πράγματα όπως έπρεπε … Την πρόταση μου την δέχτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, τα πρώτα κονδύλια ψηφίστηκαν, η τεχνική υπηρεσία κινήθηκε γρήγορα και ο εργολάβος είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις εργασίες… Ένα αμφιθέατρο χρειάζεται στην Μεθώνη για να διοργανωθούν υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Επίσης έτσι θα υπάρχει ένας κατάλληλος χώρος για να μπορέσει να συμμετάσχει η Μεθώνη στο Φεστιβάλ Ολύμπου τα επόμενα χρόνια . »
Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι το αμφιθέατρο θα ολοκληρωθεί γρήγορα και ότι όντως θα καταφέρει η Μεθώνη να φιλοξενήσει κάποιες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ολύμπου προσφέροντας έτσι μια καινούρια ανάσα ζωής στην περιοχή αυτή.
Ιζαμπέλ Δέδε