Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Οι αθλητές στίβου της ΑΕΚ επί 4 στην πιο "run and gun" κούρσα-συνέντευξη της ζωής τους!

 Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

Ο 18χρονος Αλέξης Βούρος (100 και 200 μέτρα), ο 19χρονος Αντώνιος
Λιαδόπουλος (100, 200 και 400 μέτρα), ο Γιώργος Γιαμουρίδης (200 και 400 μέτρα) και ο άρτι αφιχθείς στην «οικογένεια», 17χρονος Αντώνιος Μαυρίδης (100 και 200 μέτρα), όλοι μέλη της κιτρινόμαυρης ΑΕΚ «της καρδιάς» στο στίβο, κάνουν την κούρσα επί 4... με βαθμολογητή και κριτή το δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση, στην πιο «run and gun» συνέντευξη της ζωής τους! (στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Κατερίνη, 8-9/7/2017)
Οι νεαροί αθλητές της ΑΕΚ συμμετείχαν ατομικά και ως σύνολο (σκυταλοδρομίας) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων στην πόλη της Κατερίνης και αμέσως μετά, στο τρίτο ημίχρονο, καταθέτουν on camera τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, επισημαίνουν τις δυσκολίες του αθλήματος, καταγράφουν τα συναισθήματά τους για το γεγονός ότι αγωνίζονται με το δικέφαλο στο στήθος, περιγράφουν τις εντυπώσεις τους από τους αγώνες και τη Βόρεια Ελλάδα, διαχωρίζουν τη θέση τους από τη φαρμακοδιέγερση, χωρίς ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, αιτιολογούν τα κίνητρα της επιλογής του κλασικού αθλητισμού, ονοματίζουν τα πρότυπά τους, αξιολογούν τις νέες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και last but not least, αφήνουν... αμαρκάριστο τον Αλέξη Βούρο (ναι, ναι, ο γιος του γνωστού Αεκτζή ηθοποιού, Γιάννη Βούρου) να σουτάρει, έστω... και στα δοκάρια, τραγουδώντας με πάθος τον ύμνο της ομάδας!



Υ.γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως μας ενημέρωσε η επικεφαλής της ομάδας του συλλόγου των Αθηνών, η ψαροταβέρνα «Αστροφεγγιά» στη Λεπτοκαρυά Πιερίας (Εμ. Αντωνιάδη, Παραλία Λεπτοκαρυάς, 2352031539) προσέφερε δωρεάν τα γεύματα ολόκληρης της κιτρινόμαυρης 10μελούς αποστολής στο διήμερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη των ιδιοκτητών της (Νίκος και Γιώργος Στάνης) για την ομάδα της ΑΕΚ!


Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.


Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com