Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Oι πιτσιρικάδες του Ηρακλή τραγουδάνε & τα "σπάνε"! ("viral της χρονιάς") HD

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Oι πιτσιρικάδες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης τραγουδάνε "ζαλισμένοι" μοναδικά, ενώπιον

του… ροπαλοφόρου «Ημίθεου», ανθρώπων και του Μetrosport.gr, ορισμένα από τα best of συνθήματα του Ηρακλή με ανεπανάληπτο τρόπο -με… άτυπο «ενορχηστρωτή» τον Κατερινιώτη παλαίμαχο άσσο της ομάδας, Λάκη Παπαϊωάννου, που τους απολαμβάνει έκπληκτος- και κυριολεκτικά «τα σπάνε», συνθέτοντας την πρώτη πανελλαδικά αυτοσχέδια… «πυραυλοκίνητη» off stage κερκίδα του Ηρακλή, στο «viral της χρονιάς!». Απολαύστε τους!!!
Αφορμή στάθηκε η κατάκτηση της πρώτης θέσης και του κυπέλλου για το τμήμα υποδομής (junior) της ΠΑΕ Ηρακλής, που συμμετείχε στο BALKAN OLYMPUS CUP 2017, με τη συμμετοχή ομάδων από τρεις χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Σκόπια).
Highlight: η «Μπράβο, μάγκες» επιβράβευση του Ηρακλειδέα Λάκη Παπαϊωάννου και η… mini συνθηματολογική λογοκρισία… για το «politically correct» της παιδαγωγικής προσέγγισης του ποδοσφαίρου!
Η ανιδιοτελής αγάπη και το πάθος των παιδιών του Ηρακλή για την ομάδα τους, είναι τελικά το μόνο καταφύγιο ζωής και ελπίδας για την πολύπαθη ομάδα του Θεσσαλονίκης, σε μία ακόμα δύσκολη συγκυρία της μακραίωνης ιστορίας της!
"Για μια ζωή να ξέρεις, δε θα σταματώ, το όνομά σου να το τραγουδώ και Ηρακλής ο ένας, στον κόσμο άλλος κανένας..."
Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.



Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com