Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ: Η ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΑ

Ο αγώνας στη Λαμία ακόμη δεν έχει τελειώσει (2-0 σετ κερδίζει η Νίκη) αλλά ο
στόχος  έχει ήδη επιτευχθεί και από αυτή τη στιγμή η ομάδα από το Αιγίνιο μετά
από 3 χρόνια στην Α2, επέστρεψε στη Volleyleague, στην Α1 Εθνική κατηγορία με μια πολύ νεανική ομάδα...
Ώρα για γλέντια στο Αιγίνιο
Μπράβο ΝΙΚΗ... Κέρδισε 100% με το σπαθί της και πολύ δουλειά την άνοδο.
Καλή συνέχεια στην Α1


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ 5-1
Ξέσπασμα... παραμονής!
Καταιγιστικός ο Αιγινιακός, επιβλήθηκε 5-1 του ΑΟΧ.
Η ομάδα του Γιάννη Βλάχου... καιγόταν για το τρίποντο και το κατάφερε με... θεαματικό τρόπο! Επικράτησε εντός έδρας 5-1 του ΑΟΧ, σε ένα ματς που είχε δύο πέναλτι, το ένα χαμένο, και ένα δοκάρι με τον Γκατσολάρι στο 41’.

Οι γηπεδούχοι με το τρίποντο παρέμειναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκμεταλλεύθηκαν την έδρα τους και συνεχίζουν να παλεύουν για την παραμονή τους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την τρίτη διαδοχική ήττα μακριά από το σπίτι τους.

Ανώτερος ήταν ο Αιγινιακός στο πρώτο ημίχρονο. Είχε την υπεροχή, την επιθετική πρωτοβουλία με εκφραστές τους Πατράλη (6’), Ζούρκο (18’), Φασίδη (21’) και θα μπορούσε να ανοίξει νωρίτερα το σκορ από τα 11 βήματα αν ο Γιαζιτζόγλου δεν αστοχούσε στην εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Ζούρκος από τον Φουρλάνο) στο 37’.

Ο ίδιος παίκτης κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στον Αιγινιακό, στο 45’, εκμεταλλευόμενος θετικά αυτή τη φορά το πέναλτι που κέρδισε ο Ζγκούρη από τον Δαμιανάκη. Το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Να σημειωθεί ότι ο Γκατσολάρι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 41’, ενώ ο ΑΟΧ είχε μία καλή ευκαιρία με τον Ρούνει να νικάται από τον Τόλιο σε τετ α τετ στο 26’.

Καταιγιστικός ήταν ο Αιγινιακός στο δεύτερο ημίχρονο. Μέσα σε ένα τρίλεπτο (55’- 58’) είχε πάρει  διαφορά δύο τερμάτων με σκόρερ τους Ζγκούρη και Πατράλη αντίστοιχα. Οι Χανιώτες θέλησαν να αντιδράσουν, μείωσαν με τον Τσουκάνη στο 61’ και θα μπορούσαν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, εάν το σουτ του Σταματή δεν έφευγε ελάχιστα άουτ στο 65’.

Στο 72’, ο Γιαζιτζόγλου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της ομάδας του και στο 85’ ο Φασίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου σημειώνοντας το 5-1.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- ΑΟΧ: 5-1
ΓΚΟΛ: Γιαζιτζόγλου (45’, πέν., 72’), Ζγκούρη (55’), Πατράλης (58’), Φασίδης (85’)- Τσουκάνης (61’)

Χαμένο πέναλτι: Γιαζιτζόγλου (37’)

Δοκάρι: Γκατσολάρι (41’)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιγτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (73’ Ρανγκέλοφ), Πατράλης (80’ Γιοσαγκίμ), Ζούρκος (62’ Παπαδόπουλος), Φασίδης, Ζγκούρη.

ΑΟΧ (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης (83’ Τουγλής), Μηλιώτης (68’ Γεωργακόπουλος), Ηρακλής, Αφράτης (62’ Ντούμος), Τσουκάνης, Φουρλάνος, Δαμιανάκης, Σταματής, Ρούνει, Δρίζης.
Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Τζάνης, Μανούρας (Τρικάλων)