Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Γιάννης Νιώπας: Δεν είναι στο χέρι μας - Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος: Πιεσμένος, ως πνιγμένος

Ο Γιάννης Νιώπας άφησε να εννοηθεί ότι δεν ήταν αρνητικός να διεξαχθεί σε μεγαλύτερο γήπεδο το ματς Αιγινιακός - Άρης.
Σχετικά με την απαγόρευση οργανωμένης ή και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του Άρη στο «Γ. Παραλυκίδης» μίλησε ο ιδιοκτήτης του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο Metropolis 95,5 ότι δεν ήταν στο χέρι των «κυανόλευκων» να φιλοξενηθούν φίλοι του Άρη στο χωρητικότητας 1.000 θέσεων γήπεδο, ενώ σημείωσε πως η Stoiximan.gr Football League αποφάσισε να γίνει το ματς στο Αιγίνιο για λόγους ίσης μεταχείρισης των ομάδων.
Αναλυτικά ο Νιώπας είπε:
«Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας έχει βγάλει απαγόρευση για τη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 1000 θέσεων και όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο δύσκολο να εξυπηρετηθούν όλοι οι οπαδοί του Άρη. Η αστυνομική διεύθυνση αποφάσισε ότι έπρεπε να πράξει έτσι. Δεν περνάει από το χέρι μας. Εμείς ακολουθούμε αυτό που μας λένε και δεν έχουμε τη δύναμη να κάνουμε και κάτι άλλο.

Θα ήθελα τους φίλους του Άρη στο γήπεδο. Γιατί όχι; Όπως έρχονται οι άλλοι φίλαθλοι θα μπορούσαν να έρθουν και αυτοί του Άρη. Μερικές φορές θέλοντας και μη δεν γίνεται, να επαναλάβω ότι δεν είναι στο χέρι μας. Στο παιχνίδι Κυπέλλου βρέθηκε το γήπεδο της Βέροιας για να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Τώρα η Λίγκα αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι στο Αιγίνιο για λόγους ίσης μεταχείρισης απέναντι στις άλλες ομάδες που έχασαν βαθμούς παίζοντας στο Αιγίνιο».

«Πιεσμένος, ως πνιγμένος»

Ο Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος για τον... κλοιό στον οποίο βρίσκεται ο Αιγινιακός.
Την έδρα του πρέπει να αξιοποιήσει ο Αιγινιακός για να έχει τύχη παραμονής. Αυτό υποστήριξε στην εφημερίδα Arena ο 22χρονος Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος. Ο αμυντικός της ομάδας της βόρειας Πιερίας επεσήμανε: «Ο Αιγινιακός είναι πολύ πιεσμένος, ως… πνιγμένος! Δεν μπορούμε να διαλέγουμε αγώνες, έσφιξε ο κλοιός, αλλά η διαφορά δεν είναι… βουνό.
Καλύπτεται, έχουμε σχεδόν ένα γύρο μπροστά μας. Όλα τα ματς είναι τελικοί, θέλουμε παντού βαθμούς, νίκες ή έστω ισοπαλίες. Βγάζουμε δύσκολο πρόγραμμα, μετά ομαλοποιείται. Στη Λαμία δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε, παρά την ήττα, είχαμε απουσίες και ευκαιρίες. Για να σωθούμε πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα.
Την Κυριακή παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, που έχει ποιότητα και ενθουσιασμό λόγω νέου τεχνικού. Ο Άρης είναι το φαβορί, βαθμολογικά και έχει άλλο στόχο. Εμείς θέλουμε μια νέα αρχή, πάμε να… κλέψουμε το ματς, με οδηγό την ισοπαλία του πρώτου γύρου. Μπορούσε να είναι διπλό, ισοφαριστήκαμε με ανύπαρκτο πέναλτι. Ειδικά εντός είμαστε δυνατοί, ενώ και με τον Γιάννη Βλάχο δουλέψαμε πολύ στη φυσική κατάσταση».