Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Εξιχνιάσθηκαν (15) περιπτώσεις κλοπών από οχήματα στην περιοχή της Καλαμαριάς

Συνελήφθησαν (4) αλλοδαποί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες στις 9-02-2017 στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 28 έως 31 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε απόπειρα και τετελεσμένες.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (09-02-2017), στην περιοχή της Καλαμαριάς, κατελήφθησαν, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, οι δύο εκ των δραστών να επιχειρούν να διαρρήξουν σταθμευμένο όχημα ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο συνεργοί τους, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αντικείμενα, που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από έτερο όχημα, που είχαν διαρρήξει.
Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς προέκυψε ότι οι δράστες, από τον Δεκέμβριο του 2016, διέπραξαν επιπλέον (15) διαρρήξεις αυτοκινήτων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, έγγραφα καθώς και χρηματικά ποσά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.