Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΩΝ. ΚΑΙ ΔΙΔΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ''

 Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 ο Φιλόπτωχος Σύλλογος Κων και Δίδων Λιτοχώρου ''Αγία Μαρίνα'', έκοψε την πίτα στη αίθουσα εκδηλώσεων του Α΄Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου. 


Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος κα. Μαύρου Ασλανίδου Βούλα ευχαριστώντας τους φίλους και μέλη για την παρουσία τους και την συνεχή προσφορά στο Σύλλογο, προτρέποντας να συνεχίσουν να τον στηρίζουν γιατί αυτόν τον καιρό λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί. 


Στη συνέχεια οι ιερείς της πόλης μας ευλόγησαν την πίτα ευχόμενοι να έχουμε μια δημιουργική χρονιά. 


Η τυχερή της εκδήλωσης ήταν η κα. Σοφιανίδου Ελένη, η οποία κέρδισε ένα κόσμημα προσφορά του κοσμηματοπωλείου Γιώργου Φτίκα. 


Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Μητροπολίτης μας κκ. Γεώργιος μέσω του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτοπρ. Α. Βασιλείου. 


Παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης κα. Μαυρίδου Σοφία, ο Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Δίου Ολύμπου κ.Λάππας Νίκος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Δίου Ολύμπου Γιάννακα Λέλα, η κα. Μάνη Παπαδημητρίου Άννα, η Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης κα. Γερασιμίδου Χρυσικού Σούλα με μέλη του Δ.Σ, εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου κ Κολωνιάρης Νίκος, πρόεδροι των Δ.Σ των Συλλόγων της πόλης μας. 


Με εκτίμηση το Δ.Σ.