Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Αγιασμός των γραφείων για τη νέα χρονιά και την κοπή τηςπαραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Χρυσή Πιερίας

  Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου κατά τον αγιασμό των γραφείων για τη νέα χρονιά και την κοπή της παραδοσιακής
βασιλόπιτας. 

Μέλη και υποστηρικτές του κινήματος με ενθουσιασμό άκουσαν αρχικά τον συναγωνιστή Νίκο Χρυσομάλλη που ανέφερε τα θετικά νέα της δημοσκοπικής ανόδου της Χρυσής Αυγής αλλά και τις προτροπές για ιδιαίτερη προσοχή μην τυχόν υπάρξουν προβοκάτσιες για να αμαυρώσουν το κίνημα. 


Και δεν είναι μόνο οι δημοσκοπήσεις αλλά και η όλη επαφή με τον κόσμο που δίνει το στίγμα της ανόδου του κινήματος. 


Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης απαρίθμησε τις δράσεις της τοπικής οργάνωσης για την ενημέρωση του κόσμου της Πιερίας όσον αφορά το πρόγραμμά και τις πρωτοβουλίες της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. 


Το λόγο ακολούθως έλαβε ο συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης που με τα γεμάτα θάρρος λόγια του έκανε σαφές πως η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα είναι η Χρυσή Αυγή. Τόνισε έντονα πως οι φήμες πως η Χρυσή Αυγή θα συνεργαστεί με άλλο κόμμα ή άλλες πολιτικές κινήσεις είναι ψέμα και πως η Χρυσή Αυγή θα κατέβει αυτόνομη σε όλες τις εκλογές και μάλιστα πως αγωνίζεται από τρίτη δύναμη να καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση. 


Και φυσικά δεν ξεχνάμε πως ο τελικός σκοπός είναι η κατάληψη της εξουσίας και η εθνική διακυβέρνηση της χώρας. 


Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Γιώργος Χαϊδαλής διάβασε μήνυμα του βουλευτή Αντώνη Γρέγου και ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Σαχινίδη, οι οποίοι αν και απόντες, χαιρέτησαν τα μέλη και τους φίλους της Τοπικής Πιερίας και ζήτησαν πάθος και δύναμη στον αγνό αγώνα που δίνουμε όλοι με την Χρυσή Αυγή για την Πατρίδα. 


Τέλος έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και ο συναγωνιστής που βρήκε το φλουρί κέρδισε βιβλία εθνικιστικού περιεχομένου από το βιβλιοπωλείο της τοπικής. Η βραδιά τελείωσε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος.